Container huren Nijmegen? Vaste prijs | Praxis Kluscontainer

Afvalcontainer huren in Nijmegen?

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Nijmegen binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Nijmegen

Praxis-kluscontainer.nl in Nijmegen

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Past een afvalcontainer op 1 parkeerplaats?

Onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers passen op 1 parkeerplaats. De 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Is er een vergunning nodig voor het huren van een container?

Voor het huren van een container is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Van de 1000 klanten hebben er 999 geen vergunning. Mocht je hierover twijfelen adviseren we je contact op te nemen met je gemeente.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Aanbevolen door 99% van onze klanten

H. Beumer

02 Oct, 2023

Prima container

anonymous

01 Oct, 2023

prima, het was zoals ik verwacht had. Op tijd geplaatst en opgehaald

Eli Knapen

30 Sep, 2023

Goede levering en fijn in gebruik, alleen jammer dat er niet gekeken wordt naar de tijdstippen om te...

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Nijmegen

 

Een container huren in Nijmegen is dé oplossing voor het snel en eenvoudig afvoeren van afval. We zorgen namelijk dat de kluscontainer bij jou op locatie komt en we halen deze vervolgens weer op! Je vraagt je misschien af hoe dat werkt? Je kiest een container uit die past bij het soort vuil waar jij vanaf wil. Daarbij heb je de keuze uit verschillende maten en prijzen, zodat je zelf kunt bepalen welke container het beste past bij de hoeveelheid afval dat je hebt. Als je een container gaat huren in Nijmegen, zetten we deze voor jou neer op de gewenste locatie.

 

Grofvuil container huren Nijmegen

 

Al jouw grofvuil kun je eenvoudig af laten voeren door een grofvuil container te huren in Nijmegen. In plaats van dat je meerdere keren naar de vuilstort rijdt, krijg je een grofvuil container die vervolgens weer bij je opgehaald wordt wanneer deze vol is. Bovendien hoef je ook minder vaak het afval te scheiden. Dit scheelt allemaal een hoop tijd in het proces van bijvoorbeeld een verbouwing. Het grofvuil dat we ophalen zal zo veel mogelijk gerecycled worden. Dit maakt een grofvuilcontainer huren in Nijmegen niet alleen een voordelige, maar ook een duurzame keuze.

 

Bouwafval container huren Nijmegen

 

Bij het verbouwen kan een hoop afval ontstaan en daarom is het verstandig om een bouwafval container te huren in Nijmegen. Op deze manier heb je namelijk een opslag voor het afval en wanneer je klaar bent zal de bouwafval container weer bij je opgehaald worden. Je kunt de bouwafval container maar liefst acht weken huren in Nijmegen! Mocht je de container langer nodig hebben, dan kun je gerust contact met ons opnemen en nemen we samen met jou een kijkje naar de mogelijkheden.

Goedkope container huren Nijmegen

Een goedkope container huren in Nijmegen is een handige keuze wanneer je een hoop puin hebt wat afgevoerd moet worden. Je kunt voor allerlei soorten afval containers bij ons huren, zoals onder andere:

  • Houtafval
  • groenafval
  • Grond
  • Dakafval

 

Wij bieden alleen een all-in eindprijs aan, waarbij alle kosten zoals btw en milieubelasting inbegrepen zijn. Hierdoor zul je nooit voor vervelende onverwachte kosten komen te staan. En daarom is een goedkope container huren in Nijmegen bij Praxis Kluscontainer altijd een goede keuze!

 

Waar een container huren in Nijmegen?

Bij Praxis kluscontainer kun je eenvoudig een container huren in Nijmegen. Wij hebben voor allerlei soorten afval containers klaarstaan die we bij je afleveren en na afloop ook weer ophalen!

 

Wat kost een grond container huren in Nijmegen?

Per soort container kan de prijs verschillen. Zo zijn de containers voor dakafval wat duurder dan die van bijvoorbeeld grondafval. Bij elke soort en afmeting container op onze site kun je eenvoudig zien wat de eindprijs is die je betaalt. Wij rekenen namelijk altijd all-in prijzen!