Afvalcontainer huren in Enschede?

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Enschede binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Enschede

Praxis-kluscontainer.nl in Enschede

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Past een afvalcontainer op 1 parkeerplaats?

Onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers passen op 1 parkeerplaats. De 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Is er een vergunning nodig voor het huren van een container?

Voor het huren van een container is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Van de 1000 klanten hebben er 999 geen vergunning. Mocht je hierover twijfelen adviseren we je contact op te nemen met je gemeente.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Aanbevolen door 99% van onze klanten

A Cave

02 Mar, 2023

Goed

anonymous

02 Mar, 2023

tevreden. ik had een 4 m3 container besteld en een 6 m3 gekregen. Probeer de tijdsplanning plaatsen ...

G. van den Berg

02 Mar, 2023

Binnen 1 dag geregeld, alleen maar lof!!

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Enschede

 

Een container huren in Enschede is dé oplossing voor het afvoeren van puin zoals hout, groenafval, grond of dakafval. Bij Praxis Kluscontainer zorgen We namelijk dat je de juiste container afgeleverd krijgt op locatie en we halen het vervolgens ook weer bij je op. Dit scheelt je een hoop tijd en moeite! Bovendien werken we enkel met all-in prijzen, dat betekent dat de prijs die je betaalt ook de eindprijs is. Zo kom je nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Daarom is een container huren in Enschede een snelle en voordelige keuze!

 

Afval container huren Enschede

 

Door een afval container te huren in Enschede, kun je eenvoudig al jouw afval al laten afvoeren. Hoe werkt het? Je kiest de juiste soort en afmeting container uit en we zorgen dat deze bij jou op locatie geleverd wordt. Je hoeft zelf niet meer heen en weer te rijden naar de vuilstort, want we halen de kluscontainer na afloop weer bij je op! Dit scheelt dus een hele hoop tijd en het is tegen een vaste prijs. Dit maakt een afval container huren in Enschede enorm handig wanneer je tijd en geld wil besparen.

 

Grofvuil container huren Enschede

 

Wanneer je grofvuil hebt, is het een tijdrovende taak om dit te scheiden en af te voeren. Dit is niet nodig wanneer je een Grofvuil container gaat huren in Enschede. We leveren de container op locatie aan en je kunt al het grofvuil hierin opslaan. Vervolgens halen wij het op en hoef je het zelf niet meer naar de stort te brengen. Hierdoor hoef je in een veel kleinere mate het afval te scheiden, wat een hoop tijd scheelt. Daarom is een grofvuil container huren in Enschede een voordelige optie!

Bouwafval container huren Enschede

 

Tijdens een verbouwing stapelt het afval zich snel op. Daarvoor kun je het beste een bouwafval container huren in Enschede. Al het bouwafval berg je eenvoudig op in de container, zodat we dit wanneer je klaar bent weer op kunnen halen. Je kunt de container acht weken huren. Mocht je hem nog wat langer willen gebruiken, dan kun je contact met ons opnemen en bekijken we de mogelijkheden. Een bouwafval container huren in Enschede voor de verbouwing van je huis of misschien wel bedrijfspand is daarom een slimme keuze.

 

Goedkope container huren Enschede

 

Als je een goedkope container wil huren in Enschede, ben je bij Praxis Kluscontainer aan het juiste adres! Bij ons profiteer je enkel van vaste prijzen waarbij de btw en de milieubelasting inbegrepen zijn. De prijzen die je bij ons op de website ziet staan, zijn ook de daadwerkelijke eindprijzen die je betaalt. Je kunt bij ons een goedkope container huren in Enschede in verschillende maten en soorten afval. Hierdoor hebben wij altijd de juiste container voor je situatie!

 

Waar een container huren in Enschede?

 

Bij Praxis Kluscontainer kun je goedkoop een container huren voor bijna elk soort afval. Wij zorgen altijd dat de container bij je op locatie komt en we halen het wanneer je klaar bent ook weer op!

 

Wat kost een grond container huren in Enschede?

 

Dit is afhankelijk van het soort en de maat container die jij wil gaan huren. De prijzen kunnen hier namelijk in variëren. Bij elke soort container op onze site kun je precies zien wat de tarieven zijn per grootte. Bovendien zijn onze prijzen all-in, zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.