Afvalcontainer huren in den Haag?

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in den Haag binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in den Haag

Praxis-kluscontainer.nl in den Haag

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Past een afvalcontainer op 1 parkeerplaats?

Onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers passen op 1 parkeerplaats. De 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Is er een vergunning nodig voor het huren van een container?

Voor het huren van een container is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Van de 1000 klanten hebben er 999 geen vergunning. Mocht je hierover twijfelen adviseren we je contact op te nemen met je gemeente.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Aanbevolen door 99% van onze klanten

A Cave

02 Mar, 2023

Goed

anonymous

02 Mar, 2023

tevreden. ik had een 4 m3 container besteld en een 6 m3 gekregen. Probeer de tijdsplanning plaatsen ...

G. van den Berg

02 Mar, 2023

Binnen 1 dag geregeld, alleen maar lof!!

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Den Haag

 

Wil jij een container huren in Den Haag? Bij Praxis Kluscontainer heb je keuze uit allerlei soorten containers voor het opslaan en afvoeren voor bijna elk soort afval. Wanneer jij in een verbouwing zit of je tuin gaat vernieuwen, zul je merken dat er een hoop afval achterblijft. Door een container te huren ben je hier zo vanaf! Hoe werkt het? Je kiest een container uit voor het juiste soort afval en met de juiste afmetingen voor de hoeveelheid afval dat je hebt. We zorgen dan dat de juiste container bij je geleverd wordt op locatie. Nadat de container vol zit, neem je contact met ons op en halen wij de gevulde container weer op. Door een vuilcontainer te huren in Den Haag, bespaar je een hoop tijd en geld! We bieden namelijk altijd een vaste all-in prijs aan!

 

Afval container huren Den Haag

 

Wanneer je een afval container gaat huren in Den Haag heb je erg veel keuze. Of je nu bezig bent met een kleine verbouwing van de badkamer of misschien wel een hele verdieping, we hebben altijd de juiste kluscontainer met transport! We hebben namelijk al onze containers in diverse maten beschikbaar en bijna voor elk soort vuil wel een passende container. Je bespaart hierdoor een hoop tijd, omdat je geen ritjes hebt met het heen-en-weer rijden naar de vuilstort. Daarom is een afval container huren in Den Haag altijd een voordelige optie!

 

Bouwafval container huren Den Haag

 

Door een bouwafval container te huren in Den Haag ben je snel van al je afval af. Bij het verbouwen kan namelijk een hoop puin ontstaan en wanneer je dit zelf moet opslaan en afvoeren ben je een hoop tijd en geld kwijt. Met een bouwafval container kun je al het afval direct opslaan en op het moment dat hij vol is halen wij het weer voor je op. Dan ben je direct van al je bouwafval af tegen een voordelige prijs. Bij een verbouwing is een bouwafval container huren in Den Haag altijd een verstandige én goedkope optie.

Grofvuil container huren Den Haag

 

Met een grofvuilcontainer huren in Den Haag ben je in één keer van je grofvuil af! Dit heeft veel voordelen, omdat je natuurlijk niet meer naar de vuilstort hoeft te rijden, maar ook hoef je slechts in kleine mate het afval van elkaar te scheiden. Wij halen namelijk de volle grofvuil container weer bij je op en vervolgens zorgen we dat al het grofvuil zo veel mogelijk gerecycled wordt. Daarom kan een grofvuil container huren in Den Haag een hele hoop tijd besparen en het is ook nog eens een duurzame optie.

 

Goedkope container huren Den Haag

 

Een goedkope container huren in Den Haag is de beste optie voor het afvoeren van puin. Of het nu gaat om hout, groenafval, grond of dakafval. We zorgen dat je de gepaste container op locatie krijgt en we halen deze na afloop weer voor je op. Je kunt onze containers 8 weken lang huren. Mocht je toch in tijdnood komen, dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan bespreken wij de mogelijkheden met je. Bij Praxis Kluscontainer werken we enkel met inclusieve prijzen, waarbij alle kosten inbegrepen zijn. Zo kom je nooit voor vervelende onverwachtse kosten te staan. Daarom is een goedkope container huren in Den Haag de voordeligste keuze!

 

Waar een container huren in Den Haag?

 

Bij Praxis Kluscontainer heb je keuze uit allerlei soorten containers, waardoor er voor elke soort afval wel één is. Bovendien hanteren we altijd een inclusief prijs met alle kosten, zoals het transport meegerekend. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen en ben je op een vlotte manier van je afval af.

 

Wat kost een grond container huren in Den Haag?

 

Dit hangt af van het soort container dat je gaat huren. Een container voor puin is namelijk goedkoper dan bijvoorbeeld een container voor grofvuil. Wel rekenen wij alle kosten in de prijs mee, zodat je altijd een vaste prijs betaalt. Bij elk soort container kun je op onze website zien wat de precieze kosten zullen zijn!