Container huren in Den Bosch? Praxis-kluscontainer.nl

Afvalcontainer huren in Den Bosch?

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Den Bosch binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Den Bosch

Praxis-kluscontainer.nl in Den Bosch

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Past een afvalcontainer op 1 parkeerplaats?

Onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers passen op 1 parkeerplaats. De 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Is er een vergunning nodig voor het huren van een container?

Voor het huren van een container is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Van de 1000 klanten hebben er 999 geen vergunning. Mocht je hierover twijfelen adviseren we je contact op te nemen met je gemeente.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Aanbevolen door 99% van onze klanten

H. Beumer

02 Oct, 2023

Prima container

anonymous

01 Oct, 2023

prima, het was zoals ik verwacht had. Op tijd geplaatst en opgehaald

Eli Knapen

30 Sep, 2023

Goede levering en fijn in gebruik, alleen jammer dat er niet gekeken wordt naar de tijdstippen om te...

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Den Bosch

 

Een container huren in Den Bosch is de perfecte oplossing voor wanneer je aan het verbouwen bent. Dit kan een verbouwing zijn aan je keuken of misschien wel je hele huis, maar ook wanneer je je tuin overhoop hebt gegooid voor een nieuwe look. Hoe werkt het? Je geeft bij ons aan wat voor soort afval er afgevoerd moet worden en wat hiervan ongeveer de hoeveelheid zal zijn. Dan zorgen wij ervoor dat de juiste container bij jou op locatie wordt geplaatst. Wanneer deze vol is, geef je dit bij ons aan en halen wij het weer op. Dit scheelt je heel wat ritjes heen en weer rijden naar de vuilstort! Een container huren in Den Bosch bij Praxis Kluscontainer is een voordelige optie, omdat we altijd all-in prijzen aanbieden.

Grofvuil container huren Den Bosch

 

Door een grofvuil container te huren in Den Bosch ben je op een snelle manier van al je grofvuil af! Deze containers zijn specifiek bedoeld om grote hoeveelheden grofvuil af te voeren. Het fijne aan de grofvuil container is dat je in mindere mate je afval hoeft te scheiden en hierdoor dus op een vlotte manier ervan af bent. Naast dat hoef je voor een mooie prijs geen apart vervoer meer te regelen voor het afvoeren van al het grofvuil. Wanneer je bij ons een grofvuilcontainer gaat huren in Den Bosch zorgen we namelijk dat de volle container weer opgehaald wordt, hier hoef je dus verder geen tijd meer aan te besteden!

Bouwafval container huren Den Bosch

Met een bouwafval container huren in Den Bosch heb je snel en eenvoudig hulp bij het opslaan en het afvoeren van al je bouwafval. Wanneer je in een verbouwing zit, zul je namelijk wel merken dat je uiteindelijk met een hoop bouwafval komt te zitten. Om dit allemaal zelf op te slaan en af te voeren, dat kan nog wel eens een hele klus worden. Daarom is een bouwafval container van Praxis Kluscontainer ideaal! Je kunt de bouwafval container 8 weken huren in Den Bosch en je geeft aan wanneer we hem weer voor je op kunnen halen. Mocht 8 weken niet lang genoeg zijn, dan kunnen we in overleg altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Goedkope container huren Den Bosch

Wil jij een goedkope container huren in Den Bosch? Bij Praxis Kluscontainer vind je voor bijna elk soort vuil wel een gepaste container. Zo hebben we onder andere containers voor puin, hout, groenafval, grond en dakafval. Al onze containers zijn in verschillende maten beschikbaar, van kleinere containers die een halve parkeerplaats in beslag nemen tot grotere containers met een enorme inhoud. Bovendien profiteer je bij ons altijd van een alles-in-één-prijs, dit houdt in dat alles inbegrepen is, zoals de milieutoeslag, btw en alle andere kosten. Daarom zul je met een goedkope container huren in Den Bosch nooit voor verrassingen in de prijs komen te staan!

 

Waar een container huren in Den Bosch?

Bij Praxis Kluscontainer kun je voor een voordelige prijs 8 weken lang een container huren voor allerlei soorten afval. We brengen de container naar je toe en halen deze op wanneer je aangeeft dat je klaar bent. Dit scheelt je een hele hoop tijd, moeite en geld!

 

Wat kost een grond container huren in Den Bosch?

Dit verschilt per containersoort die je nodig hebt. Wanneer je een 3 m³ container voor groenafval gebruikt ben je namelijk nog geen 200 euro kwijt, maar bij grofafval is dit weer wat duurder. Bij elke soort container kun je op onze website zien wat de kosten precies zijn.