Container huren Amsterdam | All-in | Praxis Kluscontainer

Afvalcontainer huren in Amsterdam?

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Amsterdam binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Amsterdam

Praxis-kluscontainer.nl in Amsterdam

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Past een afvalcontainer op 1 parkeerplaats?

Onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers passen op 1 parkeerplaats. De 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Is er een vergunning nodig voor het huren van een container?

Voor het huren van een container is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Van de 1000 klanten hebben er 999 geen vergunning. Mocht je hierover twijfelen adviseren we je contact op te nemen met je gemeente.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Aanbevolen door 99% van onze klanten

H. Beumer

02 Oct, 2023

Prima container

anonymous

01 Oct, 2023

prima, het was zoals ik verwacht had. Op tijd geplaatst en opgehaald

Eli Knapen

30 Sep, 2023

Goede levering en fijn in gebruik, alleen jammer dat er niet gekeken wordt naar de tijdstippen om te...

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Amsterdam

 

Een container huren in kan goed van pas komen als je aan het verbouwen bent, dit kan namelijk nog wel eens het nodige puin met zich mee brengen. Bij Praxis kluscontainer hebben we containers beschikbaar voor allerlei soorten afval in verschillende maten. Zo hebben we ook containers die op een parkeerplaats passen, voor als je buiten niet veel ruimte hebt. Of je nu hout, grond, dakafval of groenafval moet afvoeren, wanneer je een container gaat huren in Amsterdam weet je zeker dat de juiste er voor jou tussen zit!

 

Afval container huren Amsterdam

 

Door een afvalcontainer te huren in Amsterdam, kun je veel tijd én geld besparen! Maar hoe werkt dat? Nadat je de juiste container hebt gekozen voor het soort en de hoeveelheid afval dat je hebt, zorgen we dat deze bij jou op locatie wordt neergezet. Je kunt de container acht weken houden en gebruiken als opslag voor het afval. Wanneer je klaar bent neem je contact met ons op en halen wij de container weer bij je af. Door een afval container te huren in Amsterdam, hoef je dus niet meer heen en weer te rijden naar de vuilstort.

 

Grofvuil container huren Amsterdam

 

Als je veel tijd wil besparen is het een goed plan om een grofvuil container te huren in Amsterdam. Nadat we de container bij je afgeleverd hebben, kun je al je grofvuil hierin opslaan en halen we het vervolgens op. Je hoeft in mindere mate afval te scheiden en het afval hoeft niet meer naar de vuilstort te worden gebracht. Bovendien kun je de grofvuil container huren in Amsterdam tegen vaste prijzen. Dit houdt in dat alle kosten bij de prijs inbegrepen zijn en je dus niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

Bouwafval container huren 

 

Ga jij of ben je aan het verbouwen? Dan kan het een slimme keuze zijn om een bouwafval container te huren in Amsterdam. Al het afval verzamel je en doe je in de container, zodat we het vervolgens kunnen afvoeren. We hebben containers in allerlei maten, zodat je zeker een container vindt die bij jouw klus past. Op deze manier kun je een hoop tijd besparen, die je weer kunt investeren in de verbouwing van je woning of bedrijfspand. Daarom is een bouwafval container huren in Amsterdam een voordelige én tijdbesparende optie!

 

Goedkope container huren

 

Ben jij op zoek naar een goedkope container om te huren in Amsterdam? Bij Praxis Kluscontainer profiteer je van een groot aanbod met containers voor allerlei soorten afval tegen mooie prijzen. Bovendien zijn onze prijzen altijd alles-in-één. Dus alle nodige kosten zijn meeberekend met de eindprijs, zodat je achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan! Je kunt onze goedkope container huren in Amsterdam voor maximaal acht weken. Als je de container toch wat langer nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen om te informeren over de mogelijkheden!

 

Waar een container huren in Amsterdam?

 

Bij Praxis Kluscontainer geniet je van lage prijzen en heb je keuze uit veel containers. Wij hebben voor bijna elk soort afval wel een geschikte container. Bovendien zorgen wij dat de container bij jou op locatie komt en we halen deze ook weer voor je op!

 

Wat kost een grond container huren in Amsterdam?

 

De prijzen variëren per container en in de afmetingen. Zo kost een 3 m³ container voor groenafval nog geen 200 euro, terwijl die voor het grofafval weer wat duurder is. Bij ons op de site kun je bij elke soort container precies zien wat de prijzen zijn. Onze prijzen zijn namelijk all-in, dus geen onverwachte extra kosten!