Bouwafval container huren | Door heel NL | Praxis Kluscontainer
Bouwafval container

Bouwafval container huren: Containers voor bouw- en sloopafval

 • Bouwafval containers is alle maten
 • Levering van bouwafvalcontainers door heel Nederland.
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van bouwafval

Afvalcontainers bouw- en sloopafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor bouw- en sloopafval.

Wat mag er wel en niet in een Bouw- en sloopafval container?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

 • grofvuil - Huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier - plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 020 760 1920

Wat mag er niet in een Bouw- En Sloopafval container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder bouwafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle soorten afval hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Dakleer - rubber - banden
 • Asbest, asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Koelkast - vriezer
 • Chemisch afval - accus's - olie, verfblikken
 • Bielzen - c-hout - verbrand afval
 • Matrassen / boxspringbodem
 • Bedrijfsafval - etensresten
 • Compost - mest
 • Zand & grond

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 020 760 1920

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Bouwafval container

Met een bouwafval container heb je een ontzettend praktische en goedkope oplossing voor het afval dat ontstaat bij een verbouwing, thuis of op de werkplaats. Met zo’n container ben je namelijk in één keer af van de vraag wat je met al het afval moet doen. Je hoeft dus niet zelf meer met de auto heen en weer naar de vuilstort te rijden. Dat scheelt je brandstof, tijd en de nodige moeite, dus huur vandaag nog voordelig je bouwafval container online bij Praxis-kluscontainer.nl!

Container voor bouwafval

Gebruik een container voor bouwafval wanneer je zeker wilt zijn van de makkelijkste manier om van puin en ander afval af te komen. Het komt namelijk vaak voor dat er tijdens een verbouwing aardig wat puin zoals stukken baksteen, gipsplaten en kapotte tegels ontstaan. Daar wil je natuurlijk snel vanaf en het is dan niet handig om heen en weer te moeten rijden naar de vuilstort. Gelukkig kan dat veel eenvoudiger met onze betaalbare en praktische container voor bouwafval.

 

Bouw en sloopafval container

Onze bouw en sloopafval container is verkrijgbaar voor vrijwel iedere bouwklus en je hebt bij ons het voordeel dat je hem kunt huren voor een week, of voor een langere periode. Werk je snel of gaat het om een kleine verbouwing? Dan zal een week in de meeste gevallen voldoende zijn. Werk je aan een groter project, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht voor het huren van een bouw en sloopafval container voor een langere periode, tot 8 weken of nog langer (in overleg)

 

Bouwafval container huren

Voordelig een bouwafval container huren, dat doe je natuurlijk bij Praxis-kluscontainer.nl! Bovendien helpen wij je graag met het opslaan en wegbrengen van al het andere afval. Bekijk bijvoorbeeld ook onze containers voor puin, hout, groenafval, grond en dakafval of huur onze voordelige opslagcontainers. Want net als wanneer je een container wilt huren, ben je ook hier verzekerd van al onze voordelen, zoals de inbegrepen transportkosten!

 

Prijs container bouwafval

De prijs van een container voor afval kan verschillen. Dit hangt namelijk af van twee aspecten. De eerste is de grootte van de container die je nodig denkt te hebben. Zo betaal je voor de grootste maat natuurlijk iets meer dan voor de kleinste containers die je huurt. Daarnaast is de prijs van een container voor bouwafval afhankelijk van hoe lang de periode is dat je deze wilt huren. In ieder geval zit je met onze standaard lage prijzen in ieder geval altijd goed!

Sloopafval container

Een sloopafval container kun je bij ons huren in verschillende groottes, variërend van klein tot groot: van drie tot maar liefst 40 kubieke meter! Op die manier heb je zelfs voor de allergrootste bouwprojecten een passende oplossing voor al je sloopafval. En mocht die grote container nou nog niet genoeg zijn? Dan bestel je gewoon voordelig een extra container voor sloopafval bij, of wij halen de volle bij je op en komen een nieuwe, lege sloopafval container bij je plaatsen.

 

Goedkoopste bouwafval container huren

Voor de goedkoopste bouwafval container huren zijn er twee dingen waar je op moet letten: dat is het vervoer van de container inbegrepen (heen en terug)? En het bedrag inclusief alle (milieu)vergunningen en toeslagen? Want het kan maar zo zijn dat je achter voor een vervelende verrassing komt te staan. Gelukkig kun je bij Praxis-kluscontainer.nl de goedkoopste container huren die je nodig hebt, waarbij de prijs altijd inclusief vervoerskosten en milieuvergunningen is.

 

Waar kan ik een bouwafvalcontainer huren?

Een bouwafvalcontainer kun je tegenwoordig het makkelijkst en voordeligst online huren, via Praxis-kluscontainer.nl. Op die manier heb je namelijk het voordeel dat je vooraf precies weet wat je moet betalen, want bij de prijs is álles inbegrepen.

 

Wat mag er in een bouwafval container?

In een bouwafval mag je hout, papier, plastic, materiaal van steen en ander grofvuil en sloopafval stoppen. De container mag maximaal 10 procent isolatiemateriaal bevatten, 15 procent gips en 15 procent vloerbedekking zoals zeil, vinyl of pvc.

 

Wat kost een container voor bouwafval huren?

Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort bouwafval waar je de container voor wilt huren, zal de prijs hiervan variëren. Bij Praxis-kluscontainer.nl kun je vooraf heel eenvoudig zien wat je betaalt voor de container, zodat je precies weet waar je aan toe bent.