3 m3 Container Huren / Afvalcontainer Verhuur bij PRAXIS

3 m³ afvalcontainer

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Gratis en supersnel geplaatst
  • Pin, Contact, iDeal of Creditcard

Voor alle soorten afval een 3 m³ afvalcontainer

We hebben containers van Bouwafval en Puin tot Grond en Dakafval.

3m3 container huren bij Praxis

Door ons ruime assortiment afvalcontainers en afvalstromen hebben we altijd een container die past bij jouw klus. De 3m3 container is ideaal voor de wat kleinere klus.

Deze worden bij ons vaak gehuurd om een badkamer / wc te verbouwen, een vloer te verwijderen, bij het verwijderen van muren of bij werkzaamheden aan de tuin.

Onze 3m3 container heeft de volgende afmetingen: lengte 190, breedte 160 en hoogte 110 cm.

Heb je vragen over een 3m3 container of over het huren van een andere afvalcontainer? Neem gerust contact met ons op 0900-0170, onze afval- experts helpen je graag om samen te bepalen welke container bij de klus past.

3m3 container huren bij Praxis

Op zoek naar een 3 m3 container? Bij Praxis kun je eenvoudig, goedkoop en snel een 3 m3 container huren voor iedere gewenste afvalsoort. Weet je niet zeker welk type 3 m3 container je moet kiezen? Neem dan gerust vrijblijvend container op met onze klantenservice.

Belading van de 3m3 container

De container mag maximaal 20 cm boven de rand beladen worden, uitstekende delen zijn niet toegestaan. Uitgangspunt is dat ten alle tijden jouw container transport veilig is.

Vergunning voor het plaatsen van de container

In 99 van de 100 gevallen is er geen vergunning nodig voor het mogen plaatsen van een container. Twijfel je hierover? Bel dan onze klantenservice op het nummer 0900-0170, zij helpen je graag verder.