• Pin, Contant, Ideal, Creditcard

  • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

  • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

  • Deskundige klantenservice 0900-0170

Algemene informatie over de 10ft (foot of voet) container van Praxis-kluscontainer.nl

Praxis-kluscontainer.nl levert nette en waterdichte opslagcontainers, waaronder de 10ft (foot of voet) container. Deze 10ft opslagcontainer kun je gebruiken voor het opslaan van jouw huisraad of het opslaan van diverse andere zaken. Met een 10ft opslagcontainer creëer je tijdelijk de extra ruimte die jij nodig hebt. Bestel je je container bij Praxis-kluscontainer.nl, dan ben je zeker van een betrouwbare en snelle levering en een vaste all-in prijs. Daarnaast kun je altijd veilig betalen, met pin, contant, iDEAL of creditcard. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Specificaties van de 10ft (foot of voet) container

De 10ft opslagcontainer van Praxis-kluscontainer.nl heeft natuurlijk vaste afmetingen. Die afmetingen zijn als volgt:

lengte van 3 meter

breedte van 2,5 meter

hoogte van 2,5 meter

Naast de 10ft (foot of voet) container, kunnen wij je ook een grotere container, de 20ft container, leveren. Bestel je een opslagcontainer bij Praxis-kluscontainer.nl, dan ontvang je standaard een nette en afsluitbare container. Wij leveren je daarbij ook altijd een veiligheidsslot mee. Hiervoor zijn de kosten € 10 per week. Bij Praxis-kluscontainer.nl adviseren wij je om tijdens het plaatsen van de container aanwezig te zijn. Wij bieden je hiervoor in het bestelproces de mogelijkheid om een half uur voor plaatsing van jouw container gebeld te worden door onze chauffeur.

Extra services van de specialist

Wanneer je een opslacontainer gaat huren bij Praxis-kluscontainer.nl, dan profiteer je van de service van de specialist. Zo zorgen wij er altijd voor dat de 10ft container op de juiste plaats wordt afgeleverd. Wij leveren onze containers namelijk door heel Nederland! Daarnaast ontvang je niet alleen de container, maar kun je ons ook inschakelen voor diverse extra services. Op aanvraag kunnen wij je ook stellingen of verlichting leveren, die in de 10ft opslagcontainer kunnen worden geplaatst. Dit maakt het inrichten en het gebruik van de opslagcontainer een stuk gemakkelijker.

Heb je een vergunning voor jouw opslagcontainer nodig?

Besluit je een 10ft opslagcontainer te huren bij Praxis-kluscontainer.nl? Maar vraag je je af of je zomaar een opslagcontainer mag plaatsen zonder vergunning? Goed nieuws: in 99 van de 100 gevallen heb je geen vergunning nodig voor jouw container! Twijfel je? Neem voor meer informatie over vergunningen contact met ons op, dan adviseren wij je graag. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen indien je vragen hebt over het huren van opslagcontainers. Onze deskundige klantenservice, bereikbaar via het nummer 085 – 0488346, staat altijd voor je klaar.

Opslagcontainer langer huren? Bel gratis 0900-0170

De kosten zijn € 35 per extra week

Hulp nodig?

Vragen of bestellen?

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!