Puincontainer huren | Voordelig en snel | Praxis-kluscontainer
Puin container huren

Puin container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Puin containers is alle maten
 • Levering van puin-afvalcontainers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van puin

Afvalcontainers puin

We hebben containers van 3m³ t/m 15m³ voor puin.

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 020 760 1920

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 020 760 1920

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Puincontainer huren

 

Een puincontainer huren doe je eenvoudig online bij Praxis-kluscontainer.nl. Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor het huren van een puincontainer, want een verbouwing zelf kost al genoeg. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een scherpe prijs voor je puincontainer. Wij rekenen altijd een all-in tarief, wat inclusief acht weken huur, milieutoeslag, btw en transport is. Omdat puin redelijk eenvoudig te recyclen is, kunnen we de prijzen van een puincontainer huren zo laag mogelijk houden. Hierdoor profiteer je van een vaste en lage prijs, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!

 

Huren puincontainer

 

Het huren van een puincontainer is handig om puin afvoeren een minder zware klus te maken. Je hoeft minder vaak heen en weer te rijden met het puin, wat ook weer een stuk beter is voor het milieu. We hebben puincontainers in verschillende formaten, zodat je altijd de juiste maat kunt huren voor de hoeveelheid puin dat afgevoerd moet worden. Naast puincontainers kun je bij ons ook opslagcontainers huren, waar je je spullen kunt opslaan tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. We helpen je uiteraard bij het kiezen van de juiste puincontainer en onze klantenservice informeert je graag over wat er wel en niet afgevoerd mag worden voor het huren van een puincontainer.

 

Goedkope puincontainer huren

 

Wil je een goedkope puincontainer huren? We helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste puincontainer tegen een goede prijs voor jouw klus. Je betaalt een vast all-in tarief en wij halen het puin voor je op. Nadat we de puincontainer bij je opgehaald hebben, zetten we een recycle-proces in. Het grootste deel van het puin bestaat uit menggranulaat, ook wel gebroken puin genoemd. Dit puin gaat in een grote puinbreker, die alle stukken steen vermaalt tot een soort grind. Dit wordt vervolgens gebruikt als fundering onder (snel)wegen, opritten en bouwterreinen. Door bij ons een goedkope puincontainer te huren profiteer je van een lage prijs en krijgt het puin een tweede leven!

Puincontainer huren

Een puincontainer huren van 3m3 is ideaal voor een kleinere klus. Deze puincontainers kunnen bijvoorbeeld gehuurd worden voor verbouwingen van badkamers/wc’s, een vloer verwijderen of werkzaamheden aan de tuin. Naast puincontainers hebben wij ook bouwafval containers van 3m3. De puincontainer van 3m3 heeft een lengte van 190, breedte van 160 en hoogte van 110cm. Mocht je niet zeker weten of een puincontainer huren van 3m3 het beste is voor jouw klus, dan kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden.

 

Puincontainer huren 6m3

De puincontainer huren van 6m3 is vaak een goede keuze. Dit is namelijk een van de meest verhuurde formaten puincontainers. Deze puincontainer past met het formaat namelijk precies op een parkeerplaats. Hierdoor kun je de eventuele overlast van de container beperken in de buurt. De puincontainer van 6m3 heeft een formaat van 365 × 180 × 100 cm. Ook hebben we vuilcontainers van 6m3. Als je de puincontainer gaat huren van 6m3, brengen wij deze volgens afspraak en nadat je klaar bent halen we het puin ook weer op. Ook zorgen wij ervoor dat het puin wordt gerecycled.

Puincontainer huren 10m3

Als je een puincontainer van 10m3 gaat huren, kun je veel puin afvoeren. Deze puincontainer wordt ook erg veel gehuurd en kan eenvoudig geplaatst worden op één parkeerplaats. De afmetingen van deze puincontainer is vergelijkbaar met de afmeting van een personenauto. Ook hebben wij afvalcontainers voor grond van 10m3. De afmetingen van de puincontainer van 10m3 zijn: 365 × 180 × 155 cm. Wij zorgen dat het puin na gebruik wordt opgehaald wanneer je een puincontainer gaat huren van 10m3

 

Waar kan ik een puin kluscontainer huren?

 

Bij Praxis-pluscontainer.nl kun je tegen een lage en vaste prijs een puincontainer huren. Voor zowel grote als kleinere klussen hebben we verschillende formaten puincontainers die wij brengen en vervolgens weer ophalen. Het opgehaalde puin wordt bij ons altijd gerecycled.

 

Wat mag er in een puincontainer?

Allerlei soorten steenachtige materialen mogen met een puincontainer afgevoerd worden. Hieronder vind je een overzicht van puin wat wel in een puincontainer mag:

 

 • Keramische producten, zoals wasbakken
 • Harde steensoorten, zoals klinkers
 • Tegels, zoals stoeptegels
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand/grond

 

Staat het afval wat je wil afvoeren er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen via 088-1001000, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Hoe vol mag een puincontainer?

 

De container mag over het algemeen maximaal 20 cm boven de rand beladen worden. Het is dus niet toegestaan wanneer er uitstekende delen zijn. Op deze manier zal het transport van het puin altijd op een zo veilig mogelijke manier gebeuren.

 

Wat kost een puin kluscontainer huren?

 

Dat is geheel afhankelijk van de maat puin kluscontainer die je huurt. Voor de 3m3 puincontainer betaal je namelijk minder dan voor een 10m3 puincontainer. De exacte kosten kun je eenvoudig vinden door op onze site op de gewenst puincontainer te klikken, dan krijg je direct een overzicht te zien van de prijzen.