Een puincontainer huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Een puincontainer huren bij Praxis-kluscontainer.nl is een goede manier om gemakkelijk puin af te voeren. Met de puincontainer van Praxis-kluscontainer.nl kunnen allerlei soorten puin afgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan keramiek, tegels, stenen, beton puin en nog veel meer puinresten. Het huren van een puincontainer voorkomt dat je tijd en geld kwijt bent door heen en weer naar de stort te rijden.

vanaf 149.95
3 m3 afvalcontainer
Afmeting L 190 x B 160 x H 110
 • Onze 3,4,6 &10 m3 containers passen op één parkeerplaats

 • Onze 15,20,30 &40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen

Wat mag er wel en niet in de container?

Wat mag er in?

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gewapend beton

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170

Wat mag er niet in?

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (zoals bijv. golfplaten)
 • Asfalt
 • Grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170

De kosten voor het huren van een puincontainer

Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor het huren van een puincontainer. Een verbouwing zelf kost natuurlijk al genoeg. Bij ons kun je altijd rekenen op een scherpe prijs. Puin is relatief makkelijk te recyclen, op deze manier kunnen we de kosten voor het huren van een puincontainer laag houden. Daarnaast rekenen wij altijd een all-in tarief. Dit tarief is inclusief acht weken huur, milieutoeslag, btw en transport (plaatsen en ophalen). Zo kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Puincontainer huren? We helpen je graag.

Puin afvoeren, een zware klus maar wij willen je graag helpen, een puincontainer huren maakt de klus stukken minder zwaar dan steeds op en neer te moeten rijden bijvoorbeeld een milieustraat.
Een puincontainer huren kan in verschillende formaten zoals een 3m3, 4m3, 6m3 en een 10m3. Heb je een grote klus waarbij je een grote puin container nodig heb dan zou je zelfs een 15m3 container kunnen huren. We leggen je graag uit hoe je een puincontainer kunt huren en wat er wel en niet afgevoerd mag worden in de puin container.

Puin afvoeren? Wat mag er in de puincontainer?

Een puincontainer is bedoeld voor het afvoeren van allerlei soorten harde steenachtige materialen. Wat wordt er bedoeld met harde steenachtige materialen? Onderstaande hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende puin soorten, hier kun je duidelijk zien wat er wel en wat er niet in de puincontainer afgevoerd mag worden. Naast afvalsoorten die onder puin ingenomen worden staan er ook afvalstromen die niet in een puincontainer mogen.

Ben jij benieuwd wat wij doen met het ingenomen puin?

Zodra je een puincontainer hebt gehuurd en vervolgens hebt gevuld dan is voor jou de klus afgerond, bij ons begint het echte proces dan pas juist.
Zodra de puincontainer leeg gestort is begint de visuele keuring van de vracht, waarna we gaan beginnen met het recycle- proces.

Het uiteindelijke eindproduct van het puin is in 99% van de gevallen menggranulaat, ook wel gebroken puin genoemd. Het puin uit de puin container gaat in een hele grote ‘puinbreker’ die de grote stukken steen vermaalt tot een kleine fractie (een soort grind). Het menggranulaat wordt vervolgens gebruikt als fundering onder (snel)wegen, opritten en bouwterreinen. Best leuk als je bedenkt dat jouw afgebroken muur een tweede leven krijgt onder de snelweg waar je dagelijks rijdt.

De kosten voor het huren van een puincontainer vallen mee.

Het blijft altijd zonde om te moeten betalen voor het afvoeren van afval. In het geval van een puincontainer blijven de kosten gelukkig relatief laag. Omdat puin een recyclebare afvalstroom is maken wij van jouw afval weer een nieuw product, hierdoor kunnen de kosten dus relatief goedkoop blijven.

Als je bij Praxis-kluscontainer een puincontainer huurt betaal je een duidelijk all-in tarief voor de container. De genoemde prijzen zijn inclusief btw, transport (plaatsen en ophalen), verwerking van het puin, huur van de container en milieutoeslag.