Opslagcontainers

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om bijvoorbeeld (tijdelijk) meubels of bouwmaterialen op te slaan? Dan zijn de opslagcontainers van Praxis-kluscontainer.nl de oplossing! Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten en maten. Als specialist kunnen wij je natuurlijk altijd adviseren over de opslagcontainer die het beste bij jouw toepassing past.

Opslagcontainers van Praxis-kluscontainer.nl

Diverse soorten opslagcontainers beschikbaar bij de specialist

Dagelijks plaatsen wij door heel Nederland opslagcontainers die worden gebruikt als opslagruimte. Onze opslagcontainers worden in overleg vervolgens leeg weer opgehaald. Bij Praxis-kluscontainer.nl leveren wij uitsluitend schone, nette opslagcontainers. Wij bieden diverse maten opslagcontainers aan, waaronder:

10ft opslagcontainer
20ft opslagcontainer

Onze opslagcontainers worden standaard achter de vrachtwagen uitgeplaatst, maar in de meeste regio’s behoort een levering met een kraan ook tot de mogelijkheden.

Overige containers van Praxis-kluscontainer.nl

Praxis-kluscontainer.nl is niet alleen dé partner die je inschakelt bij het huren van opslagcontainers, wij zijn ook het adres voor alle andere containers. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook een rolcontainer of afvalcontainer huren. Ook die containers zijn beschikbaar in diverse soorten en afmetingen. Heb je interesse in een opslagcontainer, in één van onze andere containers, of wil je graag meer informatie over onze containerverhuur? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 0900-0170 en vraag naar onze mogelijkheden.

De mogelijkheden van Praxis-kluscontainer.nl

Een container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis-kluscontainer.nl Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze containers te plaatsen en op te halen.

 

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 9 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden!

 

Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer 0900 0170.

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!