Grond container huren? Voordelig bij Praxis-kluscontainer.nl!

Grond container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Grond containers is alle maten
 • Levering van grondcontainers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van grond

Afvalcontainers grond

We hebben containers van 3m³ t/m 10m³ voor grond.

Wat mag er wel en niet in een Grond container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Grond container?

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse grondfstoffen die onder de noemen grond ingenomen worden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 020 760 1920

Wat mag er niet in een grond container?

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten afval die niet onder grond ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Puin/steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 020 760 1920

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Grond container

 

Met onze grond container heb je de perfecte oplossing voor het laten afvoeren van kleine en grote hoeveelheden grond. Ben je bijvoorbeeld bezig met het herinrichten van de tuin en weet je niet hoe je makkelijk en voordelig van de grond zoals zand en tuinaarde afkomt? Dan helpen wij je graag verder. Je kunt dan namelijk een speciale grond container laten plaatsen. Wanneer deze gevuld is, komen wij de container voor grond vervolgens weer bij je ophalen.

 

Grond container huren

 

Bij ons een grond container huren verlost je in één keer van het probleem van het zelf heen en weer moeten rijden naar de vuilstort. Dat betekent bijvoorbeeld dat je geen vieze kofferbak hebt of dat je een dure aanhanger moet huren. De container van Praxis-kluscontainer.nl wordt namelijk bij je voor de deur of in de tuin afgeleverd, zodat je er vervolgens de grond in kunt scheppen. Een grond container huren bij ons betekent ook dat wij hem direct bij je ophalen wanneer je klaar bent!

Container voor grond afvoeren

 

Zoek je een container voor grond afvoeren? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij helpen je graag verder. En het kan natuurlijk ook voorkomen dat je bij de aanpak van de tuin ook van dat oude schuurtje af wilt. In dat geval hebben wij daarvoor weer speciale containers voor bouwafval of je kunt een ander soort goedkope container huren die je nodig hebt. Net als in het geval van een container voor grond afvoeren, betaal je dan altijd een vaste, lage prijs waarbij alle kosten zijn inbegrepen.

 

Container huren voor grond

 

Voordelig een container huren voor grond doe je dus bij Praxis-kluscontainer.nl. Maar naast het feit dat je bij ons voordelig uit bent, ben je uiteraard ook meteen verlost van de nodige logistieke problemen van het afvoeren van grote hoeveelheden grond, zand en aarde. Zit je toevallig nog met de vraag welk formaat container je moet huren voor grond? Neem dan contact op met één van de medewerkers van onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Grondcontainer huren goedkoop

 

Is een grondcontainer huren goedkoop? Jazeker, want met onze betaalbare opties betaal je nooit meer dan nodig is. Let er echter wel op dat je de grondcontainer vult met (tuin)aarde of zand, en voor ander afval een andere container laat plaatsen. In ieder geval zitten in de prijs álle kosten inbegrepen, zodat je vooraf precies weet welke lage prijs je betaalt. Of een grondcontainer huren goedkoop is, is bij Praxis-kluscontainer.nl dus volmondig met een ja te beantwoorden!

 

Waar kan ik een grond container huren?

Dit kun je eenvoudig, snel en voordelig doen bij Praxis-kluscontainer.nl. Hier vind je namelijk diverse soorten containers voor de afvoer van zowel kleine als grote hoeveelheden grond, zand en aarde. De container wordt uiteraard niet alleen thuis afgeleverd, maar ook weer opgehaald.

 

Wat kost een grond container huren?

 

De prijs van het huren van een grond container begint al bij € 349,95. Hiervoor krijg je een container waarin je grond, graszoden, zand en aarde kan plaatsen en die vervolgens door ons wordt opgehaald en geleegd. In die prijs zitten overigens alle kosten, zodat je niet meer betaalt dan nodig is.