Een grofvuil container huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Heb je een vuilcontainer nodig? Je kunt gemakkelijk een vuilcontainer huren bij Praxis-kluscontainer.nl. Erg gemakkelijk voor als je bijvoorbeeld aan het verbouwen bent. Grofvuil is in principe al het grotere afval dat je niet in andere containers kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan textiel, kunststoffen en isolatiemateriaal, maar ook aan meubilair en bijvoorbeeld een oven of magnetron. Daarnaast voorkomt het huren van een grofvuilcontainer dat je tijd en geld kwijt bent met het heen en weer rijden naar de stort.

Wat mag er wel en niet in de container?

Wat mag er in?

 • Grofvuil – huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier
 • Plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips – gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking – zeil – vinyl – pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170

Wat mag er niet in?

 • Dakleer – Rubber – banden
 • Asbest, asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Koelkast – vriezer
 • Chemisch afval – accu’s – olie – verfblikken
 • Bielzen – C-hout – verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval – etensresten
 • Compost – Mest

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170

De kosten voor het huren van een vuilcontainer

Een verbouwing of andere projecten kosten natuurlijk al genoeg geld. Daarom wil je niet te veel betalen voor het huren van een vuilcontainer. Je bent dan bij Praxis-kluscontainer.nl aan het juiste adres. Wij voeren het puin ook voor je af en zorgen voor de recycling ervan. Daarnaast rekenen wij altijd een all-in tarief. Dat betekent dat je nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. In dit tarief zit al acht weken huur, BTW, milieutoeslag en transport (plaatsen en ophalen) berekend. Dat is wel zo prettig.

 

Wat mag er in de vuilcontainer?

 

Om het makkelijk te maken hebben we een overzicht geplaatst met wat er allemaal in de vuilcontainer mag. Het is erg belangrijk om dit in de gaten te houden bij het huren van de vuilcontainer. Controleer dus altijd eerst bij het huren van een grofvuil container of jouw afval er ook in mag. Twijfel je, of wil je graag telefonisch in plaats van online een grofvuil container huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0900-0170. Onze container specialisten staan je graag te woord en voorzien je van het juiste advies.

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!