• Pin, Contant, Ideal, Creditcard

  • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

  • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

  • Deskundige klantenservice 0900-0170

De 20ft (foot / voet) container van Praxis-kluscontainer.nl huren

Wil je een opslagcontainer huren? De opslagcontainers van Praxis-kluscontainer.nl zijn van uitstekende kwaliteit, zeer netjes en ook nog eens waterdicht. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor het opslaan van diverse zaken, zoals je huisraad. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 20ft (foot / voet) container. Met deze container creëer je tijdelijk, wanneer jij dat nodig hebt, extra ruimte. Bestel je de 20ft opslagcontainer bij een specialist als Praxis-kluscontainer.nl, dan profiteer je ook nog eens van fantastische service. Zo leveren wij de containers altijd op de door jou gekozen plek. We leveren onze containers namelijk in heel Nederland. Daarnaast betekent vandaag besteld, morgen al geleverd!

20ft (foot / voet) container: de specificaties

De 20ft (foot of voet) container heeft een standaardmaat:

De container is 6 meter lang

De container is 2,5 meter breed

De container is 2,5 meter hoog

Wij brengen je standaard een afsluitbare 20ft container inclusief veiligheidsslot. De kosten voor dit slot zijn per week € 10. Indien gewenst kunnen wij ook stellingen of verlichting voor in de container leveren (prijs op aanvraag). Zo kun je de container netjes indelen en kun je te allen tijde, ook ’s avonds, gemakkelijk je weg vinden in de container. Wil je liever een wat kleinere opslagcontainer huren? Naast de 20ft opslagcontainer kunnen wij je ook de 10ft opslagcontainer leveren.

Aflevering van de container

Wanneer je ervoor kiest een opslagcontainer, zoals de 20ft opslagcontainer, te huren bij Praxis-kluscontainer.nl, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij je wordt afgeleverd. Wij adviseren je wel om thuis te zijn wanneer we de container plaatsen. We kunnen je altijd een half uur voordat we langskomen bellen, zodat je weet waneer we er aan komen. Daarnaast adviseren wij je altijd van tevoren uit te zoeken of een vergunning nodig is. In 99 van de 100 gevallen is dit echter helemaal niet nodig! Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

Het gemakkelijke bestelproces van de specialist

Besluit je een 20ft opslagcontainer te bestellen bij Praxis-kluscontainer.nl? Dan kom je nooit voor verrassingen te staan. Bestellen kan gemakkelijk via onze website of telefonisch. Als betrouwbare partner kunnen wij je verzekeren van een zeer snelle levering tegen een vaste all-in prijs. Betalen kan gemakkelijk en veilig met iDEAL, creditcard of pin, maar natuurlijk ook gewoon contant. Heb je toch nog vragen over het bestelproces of wil je meer informatie over het huren van een opslagcontainer? Voor al je vragen over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Dat doe je door te bellen naar het telefoonnummer 0900-0170.

Opslagcontainer langer huren? Bel gratis 0900-0170

De kosten zijn € 45 per extra week

Hulp nodig?

Vragen of bestellen?

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!