Container huren Veldhoven kan hier

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Veldhoven binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Veldhoven

Praxis-kluscontainer.nl in Veldhoven

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

10 m3 afvalcontainer

Tureluur
Gevuld met Groenafval

4 m3 afvalcontainer

De Heufkens
Gevuld met Hout

10 m3 afvalcontainer

Valenberg
Gevuld met Dakafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Afvalcontainer huren Veldhoven

Wil je graag een afvalcontainer huren Veldhoven? Er zijn dan alvast een paar dingen waar je over na kunt denken, zoals wanneer je de container precies nodig hebt en welke maat het moet zijn. Je hebt namelijk verschillende containers van 3 m3 tot en met 40 m3 en dan nog voor verschillende soorten afval. Gelukkig is er de keuzehulp ontwikkeld die je kan helpen om na te gaan welke container je het beste kunt huren. Al veel mensen zijn je voorgegaan en zij hebben alleen maar voordelen ervaren van het huren van de afvalcontainer.

Meer over afvalcontainer huren Veldhoven

Alles wat je te weten wil komen over afvalcontainer huren Veldhoven kun je aan ons vragen. Het is fijn om te weten dat je altijd op ons kunt rekenen. Wij leveren namelijk containers op locatie door heel Nederland. Alles wordt volgens afspraak geregeld, we brengen de container op tijd bij je op locatie en halen hem dan ook weer op. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Maak het jezelf daarom ook wat eenvoudiger, want het is de investering meer dan waard om er gebruik van te maken.

Vragen? Stel ze ons!

Misschien heb je nog vragen over een afvalcontainer huren Veldhoven, neem dan snel contact met ons op. Je kunt ook de prijs opvragen via de site. Je geeft dan aan wanneer je de afvalcontainer wil huren, om welk type woning het gaat, welke klus je uit gaat voeren en welke container je dan wil huren. Aan de hand van de gegevens kunnen wij de offerte samenstellen. Als je daarmee akkoord gaat kan het ook snel in worden gepland en ben jij er zeker van dat je binnenkort van de container gebruik kunt maken. Toch nog vragen? Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.