Container huren S-gravendeel volop opties

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in S-gravendeel binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in S-gravendeel

Praxis-kluscontainer.nl in S-gravendeel

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

3 m3 afvalcontainer

Dagpauwoog
Gevuld met Bouw- en sloopafval

6 m3 afvalcontainer

Strijenseweg
Gevuld met Puin

10 m3 afvalcontainer

Ronduitstraat
Gevuld met Grond
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren S-gravendeel

Als je gaat klussen is een container huren in S-gravendeel de beste optie. Het kan zijn dat je de tuin grondig gaat snoeien, veel grofvuil hebt tijdens het klussen, een muur eruit gaat breken of een andere afvalsoort hebt. Het is voor iedere afvalsoort mogelijk om een container te huren en daar doe je jezelf alleen maar een groot plezier mee. Het is echt een gemak om na te gaan wat de voordelen daarvan zijn, we bieden je namelijk goede service en lage prijzen. De container wordt zelfs bij je op locatie geplaatst en dan kun je direct beginnen met afval deponeren.

Afvalcontainer huren S-gravendeel

De beste afvalcontainer huren in S-gravendeel? Dat regel je hier! Gebruik daarom snel de afval keuzehulp, geef aan om wat voor klus het gaat, welk type woning, wanneer je de container wil huren en welke container je nodig hebt. Is het een 3m3 of toch een 6m3 of misschien wel 10m3? Als je nog meer afval hebt kan een 15m3 ook een optie zijn of misschien wel 40 m3. Er kan altijd iemand met je meekijken zodat je zeker weet dat je de juiste maat container gaat huren.

Meer over container huren

Online kun je snel een container huren in S-gravendeel. Dit is het moment om daar tijd voor vrij te maken want het is zo geregeld. Misschien heb je hem het aankomend weekend nodig, geen probleem! Je hebt hier de kans om het te regelen en wanneer je vragen hebt dan worden deze snel beantwoord! Ook kun je een offerte aanvragen, geheel vrijblijvend en dan zie je de scherpe prijzen direct voorbij komen.