Container huren Nunspeet kies voor ons

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Nunspeet binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Nunspeet

Praxis-kluscontainer.nl in Nunspeet

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

T.A de Jongh

21 May, 2022

De container werd op het verkeerde tijdstip afgeleverd, waardoor de afgesproken plek niet beschikbaa...

anonymous

21 May, 2022

Was binnen de besproken tijd geleverd en ook weer snel opgehaald. Erg fijn!

S Evers

20 May, 2022

Top

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

Jongkindhoek
Gevuld met Grond

10 m3 afvalcontainer

Waterweg
Gevuld met Puin

6 m3 afvalcontainer

Heuvelweg
Gevuld met Hout
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Nunspeet

Als je binnenkort gaat verbouwen, slopen of opruimen, dan kan een container huren in Nunspeet interessant zijn. Je vraagt je misschien af waarom, maar als je veel afval hebt en nog meer krijgt door de klus die geklaard moet worden, dan is het fijn als je dat in één keer weg kunt doen. Op het moment dat je dan een container huurt bij ons, dan komen wij deze bij je plaatsen op het afgesproken moment en dan hoef je hem alleen maar te vullen met je afval. Dit kan gaan over groenafval, grond, puin, bouwafval, grofvuil of hout, al het afval kun je bij ons kwijt en dan halen wij de container weer bij je op.

Welke container huren Nunspeet?

Je wil een container huren in Nunspeet, maar je vraagt je af welke afmetingen. Dit hangt uiteraard af van hoeveel afval er vrij gaat komen. Goed dat je daarom gaat bekijken wat er kan, je wil er namelijk ook zeker van zijn dat je al het afval kwijt kunt. Daarom is het huren van een te grote of te kleine container niet handig. Bij twijfel kun jij altijd contact met ons opnemen en dan kijken we samen met jou naar de opties en wat het beste bij jouw situatie past. Daarbij kun je denken aan een verbouw container van bijvoorbeeld 3m3, 10m3, 15m3 of groter.

Afvalcontainer huren Nunspeet

Bij ons kun jij een afvalcontainer huren in Nunspeet en deze plaatsen we dan bij jou op het afgesproken moment en we halen hem ook weer op. Als je veel afval hebt of binnenkort krijgt door bijv. een verbouwing, maak dan snel gebruik van online container verhuur door heel Nederland. Ervaar onze voordelen en gemakken en dit is geschikt voor alle soorten klussen zoals slopen, renoveren, opruimen die je wil klaren en het afval wat dan vrij komt. Heb je er nog vragen over? Laat het ons dan weten en dan zullen wij ervoor zorgen dat alle vragen snel worden beantwoord. Zo kun jij zorgeloos van onze dienstverlening gebruik maken.