Container huren Nijkerk kiezen maar

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Nijkerk binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Nijkerk

Praxis-kluscontainer.nl in Nijkerk

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

T.A de Jongh

21 May, 2022

De container werd op het verkeerde tijdstip afgeleverd, waardoor de afgesproken plek niet beschikbaa...

anonymous

21 May, 2022

Was binnen de besproken tijd geleverd en ook weer snel opgehaald. Erg fijn!

S Evers

20 May, 2022

Top

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

10 m3 afvalcontainer

Schulpkamp
Gevuld met Hout

3 m3 afvalcontainer

Galjoen
Gevuld met Groenafval

4 m3 afvalcontainer

Corlaerstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Nijkerk

Iedereen kan bij ons een container huren in Nijkerk. Maar voordat je die keuze maakt is het natuurlijk fijn om er het een en ander over te weten te komen. Als je binnenkort een flinke klus te klaren hebt, waarbij je kunt denken aan slopen, renoveren, verbouwen of opruimen, dan zal er veel afval vrijkomen. Veel dingen kun je direct weggooien, maar als er veel afval is, wordt het ook een flinke berg en waar laat je dat? De beste optie die je dan hebt is een container huren bij jou in Nijkerk en die komen wij dan plaatsen op het afgesproken moment. Jij vult de container en dan halen wij hem later weer op. Op deze manier is je afval ook echt weg en hoef je het geen tien keer te verplaatsen.

Opties container huren Nijkerk

We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn van een container huren in Nijkerk. Afval ruim je direct op dankzij online container verhuur door heel Nederland. Je ervaart direct alle gemakken en voordelen als je voor ons kiest. We beschikken over diverse soorten en maten verbouw containers van 3m3, 10m3, 15m3 en groter. Wat je nodig hebt, hangt af van wat je gaat doen, maar wij kunnen met je mee bekijken welke container je het beste kunt huren. Het is jammer als er een te grote of te kleine container wordt geplaatst. Je wil er hoe dan ook zeker van zijn dat je al het afval kwijt kunt.

Afvalcontainer huren Nijkerk

Je wil graag een afvalcontainer huren in Nijkerk, wat zijn daarbij je wensen? Dit is goed om te bekijken. Als je dat namelijk weet dan kun je contact met ons opnemen en kunnen we alles inplannen. Ook wanneer je vragen hebt horen we dat graag zodat wij deze kunnen beantwoorden. Op deze manier weet jij waar je aan toe bent. We staan dag in dag uit voor onze klanten klaar en willen dat je graag van je afval af bent.