Container huren Nieuw beijerland altijd voordelig

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Nieuw beijerland binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Nieuw beijerland

Praxis-kluscontainer.nl in Nieuw beijerland

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

3 m3 afvalcontainer

Mauritsstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

6 m3 afvalcontainer

Scheepswerf
Gevuld met Grond

6 m3 afvalcontainer

Rijckvliet
Gevuld met Puin
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Nieuw beijerland

Het beste wat je kunt doen als je gaat klussen is een container huren in Nieuw beijerland. Je bent dan snel je afval kwijt en wie wil dat nou niet? Een goede keuze dus om je te laten inspireren door ons aanbod. Je kunt eenvoudig onze afval keuzehulp invullen en dan weet je al snel waar je aan toe bent.

Kies voor afvalcontainer huren Nieuw beijerland

Veel afval wat je snel kwijt wil? Een afvalcontainer huren in Nieuw beijerland is de beste keuze die je kunt maken. Je kunt bij ons grond kwijt, maar ook puin, dak afval, tuinafval, grof vuil en bouwafval. Dus echt alles na iedere klus kan snel af worden gevoerd wanneer je van onze containers gebruik maakt. Als je de kosten wil weten dan is het belangrijk dat je de afval keuzehulp invult en dan heb je snel meer duidelijkheid, of je neemt contact met ons op.

Meer informatie over ons

Als je meer te weten wil komen over een container huren in Nieuw beijerland benader ons dan. Het is goed om te weten wat onze voordelen zijn! Al veel mensen zijn jou namelijk voor gegaan en zij weten precies wat wij je te bieden hebben. Om te beginnen kunnen wij de containers door heel Nederland op locatie plaatsen dus ook bij jou! Daarnaast halen we hem ook weer op wanneer je klaar bent met klussen en dan weet je dus ook echt zeker dat je van het afval af bent. Wij kiezen samen met jou welke container je nodig hebt bij welke klus, dan weet je ook zeker dat je het afval in een keer kwijt bent! Heb je nog andere vragen? Benader ons dan zodat wij deze snel kunnen beantwoorden.