Container huren Mijnsheerenland alle opties

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Mijnsheerenland binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Mijnsheerenland

Praxis-kluscontainer.nl in Mijnsheerenland

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

10 m3 afvalcontainer

Stougjesdijk
Gevuld met Bouw- en sloopafval

6 m3 afvalcontainer

Blaaksedijk
Gevuld met Hout

4 m3 afvalcontainer

Koningspark
Gevuld met Groenafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Mijnsheerenland

De beste container huren in Mijnsheerenland regel je hier. Het is fijn als je tijdens het verbouwen, renoveren of opruimen een beetje overzicht kunt houden. Dit kan alleen als je het afval direct af kunt voeren en daarom laat je vast en zeker ook een container op locatie plaatsen. Zo hoef je je afval ook maar een keer aan te raken en dan kan het direct de container in. Misschien wil je nu wel een paar klussen met elkaar combineren zodat je er ook sneller vanaf bent.

Afvalcontainer huren Mijnsheerenland

Een goede afvalcontainer huren in Mijnsheerenland is het beste wat je kunt doen tijdens het klussen. Je kunt bij ons namelijk voor iedere afvalsoort een geschikte container huren die bij je op locatie wordt geplaatst. Gebruik vandaag nog de afval keuzehulp om helder te krijgen welke container je het beste kunt huren en dan kan het klussen ook snel beginnen.

Benader ons als je meer wil weten

Een groot voordeel is dat bij een container huren in Mijnsheerenland alles op locatie geplaatst kan worden. Je hoeft er dus zelf niets voor te regelen, je hoeft alleen maar aan te geven bij ons wat je gaat doen en wanneer en dan regelen wij dit voor jou. Als je klaar bent met klussen dan halen wij de container ook weer bij je op, weer een gemak! Je bent nu vast en zeker benieuwd naar de kosten, vraag daarom vrijblijvend een offerte aan. Als je nog andere vragen hebt, kun je ook altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je graag verder.