Container huren Heijenoord kan hier

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Heijenoord binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Heijenoord

Praxis-kluscontainer.nl in Heijenoord

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

3 m3 afvalcontainer

Van Wageningenstraat
Gevuld met Puin

6 m3 afvalcontainer

Callunastraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

10 m3 afvalcontainer

Veluwestraat
Gevuld met Grond
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Heijenoord

Als je gaat verbouwen, renoveren of wat anders te klussen hebt, dan is een container huren in Heijenoord een goede keuze. Je hebt dan allerlei mogelijkheden, maar het is goed om eens na te gaan wat je precies gaat doen. Je hebt namelijk containers voor bijvoorbeeld puin, bouwafval, grofvuil, grond, dak afval en tuinafval. Weet je ook hoeveel afval er vrij gaat komen en wanneer je het kwijt moet? Goed om daar even over na te denken want dan kun je de afval keuzehulp gebruiken en dan kijken wanneer de container naar je toe gebracht kan worden.

Afvalcontainer huren Heijenoord

Wanneer er veel afval vrij komt ben je blij dat een afvalcontainer huren in Heijenoord tot de mogelijkheden behoort. Je kunt dan bij ons eens kijken welke mogelijkheden er zijn. In ieder geval heb je het voordeel dat wij de container volgens afspraak bij je plaatsen op locatie. Daarnaast halen wij hem ook weer op als je klaar bent met klussen en al je afval kwijt bent! Wij kunnen altijd met je mee kijken welke container het beste bij je geplaatst kan worden en welke afmeting. Het gaat er namelijk om dat je al je afval kwijt kunt.

Meer informatie

Misschien wil je meer te weten komen over een container huren in Heijenoord . We zullen er dan alles aan doen om je vragen snel te beantwoorden. Benieuwd naar onze service? Neem dan snel contact met ons op. Dan kom je er snel achter dat wij je ook opslagcontainer kunnen aanbieden. Deze kun je ook voor een bepaalde tijd huren bijv. als je gaat verbouwen en je wil je woning even leeghalen. Als je vragen hebt dan horen we het graag en helpen wij je graag verder.