Container huren Heerhugowaard ervaringen

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Heerhugowaard binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Heerhugowaard

Praxis-kluscontainer.nl in Heerhugowaard

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

T.A de Jongh

21 May, 2022

De container werd op het verkeerde tijdstip afgeleverd, waardoor de afgesproken plek niet beschikbaa...

anonymous

21 May, 2022

Was binnen de besproken tijd geleverd en ook weer snel opgehaald. Erg fijn!

S Evers

20 May, 2022

Top

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

4 m3 afvalcontainer

Schellinkhof
Gevuld met Hout

3 m3 afvalcontainer

Monniksrob
Gevuld met Puin

6 m3 afvalcontainer

Jan Glijnisweg
Gevuld met Groenafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Heerhugowaard

Een goede container huren in Heerhugowaard is de moeite waard. Steeds meer mensen maken er gebruik van alleen merken ze dat het lastig is om in te schatten welke container ze het beste kunnen kiezen. Daarom is er de afval keuzehulp en dan zie je al snel wat er bij jouw situatie past. Kies je type woning, de klus die je uit gaat voeren, wanneer je dat wil doen en de container die je wil huren. Vervolgens kan alles voor jou in gang worden gezet en dan zal de container op het afgesproken moment bij je op locatie worden geplaatst.

Afvalcontainer huren Heerhugowaard

Je kunt altijd een afvalcontainer huren in Heerhugowaard. Je hebt dan de keuze uit diverse modellen. Misschien wil je een container van 3m3, 6m3, 10m3 of misschien wel 15 m3, 20m3 of 40m3. Let er goed op wat de kosten zijn en probeer na te gaan hoeveel afval er vrij gaat komen als je gaat verbouwen of renoveren. Bij twijfel kun je altijd advies inwinnen en dan weet je al snel wat de voordelen zijn als je bij ons je keuze gaat maken om je container te huren. We zullen hem namelijk altijd bij je op locatie plaatsen en ook weer ophalen wanneer je klaar bent met klussen.

Offerte aanvragen

Als je benieuwd bent naar de prijzen voor een container huren in Heerhugowaard, dan kun je hier je keuze maken en een offerte aanvragen. Ook als je andere vragen hebt dan staan wij voor je klaar en zullen wij deze snel beantwoorden. We horen het graag wanneer we de container bij je op locatie mogen plaatsen.