Container huren Goirle snel geregeld

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Goirle binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Goirle

Praxis-kluscontainer.nl in Goirle

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

Burgemeester van Gorpstraat
Gevuld met Hout

4 m3 afvalcontainer

Aabeekstraat
Gevuld met Groenafval

4 m3 afvalcontainer

Jan ten Katedreef
Gevuld met Dakafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Afvalcontainer huren Goirle

Alleen maar voordelen ervaar jij als je kiest voor een afvalcontainer huren Goirle. De containers kunnen namelijk door heel Nederland worden geplaatst. Het enige wat je hoeft te doen is te bespreken wanneer je hem nodig hebt en dan zorgen wij dat hij op het afgesproken moment bij je op locatie staat. Als je dan klaar bent met klussen en afval afvoeren, dan halen wij de container volgens afspraak weer op.

Mogelijkheden afvalcontainer huren Goirle

Er zijn volop mogelijkheden als je kiest voor een afvalcontainer huren Goirle. Je kunt om te beginnen gebruik maken van onze keuzehulp, vervolgens kun je dan inzien welke container het beste bij je klus past. Mocht je er niet uitkomen dan staan wij ook altijd voor je klaar om met je mee te kijken. Maar wij kunnen ook advies geven als je gewoon wat meer informatie wilt over onze diensten. Hoe dan ook, als je plannen hebt om te renoveren, klussen of verbouwen, dan is het verstandig om het in te plannen. Laat dan ook je container inplannen zodat je er zeker van bent dat je al je afval dan direct af kunt voeren.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd of jij een afvalcontainer kunt huren in Goirle? Vul dan snel je postcode in en dan kun je zien of dat we bij jou op locatie een container kunnen plaatsen. Mocht dat zo zijn dan kun je aangeven wanneer je een container nodig hebt, welke klus je uit gaat voeren en om welk type woning het gaat. Vervolgens kun je je container kiezen. Als je niet zo goed weet welke container je moet kiezen, dan helpen wij je graag verder. Neem daarom ook contact met ons op zodat wij je vragen snel kunnen beantwoorden.