Container huren Bladel Wij staan voor je klaar

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Bladel binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Bladel

Praxis-kluscontainer.nl in Bladel

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

Burg. Goossensstraat
Gevuld met Hout

10 m3 afvalcontainer

Marktstraat
Gevuld met Dakafval

4 m3 afvalcontainer

Gozelinusbocht
Gevuld met Groenafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Afvalcontainer huren Bladel

Het is altijd goed om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn van een afvalcontainer huren Bladel. Om te beginnen kun je deze huren wanneer je maar wil. Ook wanneer dat je hem met spoed nodig hebt, kun jij ons benaderen en kunnen we regelen dat de afvalcontainer snel bij je wordt geplaatst. Je moet daarbij goed nagaan welke afmetingen je nodig hebt, wij kunnen daarnaast ook met je meekijken. Je zou de keuzehulp kunnen gebruiken om snel na te gaan welke container het beste past bij de klus die je uit gaat voeren.

Voordelen afvalcontainer huren Bladel

Heb je al mogen ervaren wat alle voordelen zijn van een afvalcontainer huren Bladel? Dit zijn er nogal wat. Goede service, kwaliteit en afspraak is afspraak, daar kun je bij ons op rekenen. De containers kunnen door heel Nederland op locatie worden geplaatst en als je het afval af hebt gevoerd dan wordt de container ook volgens afspraak weer opgehaald. Alleen maar gemakken dus voor jou en dat kun jij ook snel ervaren voor een scherpe prijs.

Prijs opvragen

Voordat jij gebruik gaat maken van de diensten, is het goed om eerst na te gaan wat de kosten zijn van een afvalcontainer huren Bladel. Zo weet je namelijk waar je aan toe bent. Je kunt op de site de offerte aanvragen. Je geeft aan wanneer je een container wil huren, welke container je uit gaat voeren en om welk type woning het gaat. Vervolgens geef je aan welke container je wil huren en wanneer je er niet uit komt, kunnen wij ook altijd met je meekijken en je advies geven hierover. Als je nog vragen hebt dan horen we dat graag zodat wij je verder kunnen helpen. Wij staan iedere dag weer voor onze klanten klaar en hopen je snel te mogen helpen.