• Pin, Contant, Ideal, Creditcard

 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

 • Deskundige klantenservice 0900-0170

household_waste
15 m3 afvalcontainer

15 m3 grofvuil

All-in tarieven
Pin, Contant, iDeal, Creditcard
Prijs inclusief 8 weken huur
999.95 incl. btw
Direct bestellen

Wat mag er wel en niet in een 15 m3 grofvuil?

Grofvuil is de verzamelnaam voor diverse afvalsoorten.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen grofvuil ingenomen worden.

 • Grofvuil – huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier
 • Plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips – gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking – zeil – vinyl – pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder grofvuil ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle soorten afval hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Dakleer – Rubber – banden
 • Asbest, asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Koelkast – vriezer
 • Chemisch afval – accu’s – olie – verfblikken
 • Bielzen – C-hout – verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval – etensresten
 • Compost – Mest

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170

15 m3 grofvuil container huren bij Praxis Kluscontainer

Een 15 m3 grofvuil container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 15 m3 containers te plaatsen en op te halen.

De 15m 3 grofvuilcontainer heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 100 cm. Door deze afmetingen neemt onze 15 m3 grofvuil container ongeveer een hele parkeerplaats in beslag.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je grofvuil af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 15 m3 container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer 0900-0170.

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en daarom hebben wij all-in tarieven gehanteerd.

In de prijs van een 15 m3 grofvuil container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.

Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag.

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.

Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 15 m3 grofvuil container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen.

Plaatsing 15 m3 grofvuil container

Onze 15 m3 containers worden met een zogenaamde afzetvrachtwagen geplaatst.

De 15 m3 container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de afzetvrachtwagen geplaatst. De afzetvrachtwagens zijn onze grootste vrachtwagens, het nadeel hiervan is dat ze zich moeilijker kunnen manoeuvreren door afgelegen gebieden.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op 0900-0170.

Vergunning nodig voor een 15 m3 grofvuil container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.

Wil je specifieke informatie over een container plaatsen bij jouw in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 0900-0170.

Hulp nodig?

Vragen of bestellen?

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!