Container huren Westmaas offerte aanvragen

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Westmaas binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Westmaas

Praxis-kluscontainer.nl in Westmaas

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

van Koetsveldlaan
Gevuld met Hout

10 m3 afvalcontainer

Nieuwstraat
Gevuld met Grond

10 m3 afvalcontainer

Hermesweide
Gevuld met Groenafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Westmaas

Een goede container huren in Westmaas kan bij ons. Het is altijd fijn als je gaat klussen dat je je afval direct kwijt kunt. Misschien ga je verbouwen of renoveren of gewoon alles eens grondig opruimen, een goed moment om dan alvast een container te huren. Je ervaart dan al onze voordelen, lage prijzen, goede service en wij denken altijd graag met je mee.

Mogelijkheden container huren Westmaas

Kies vandaag nog voor een container huren in Westmaas, eenvoudig en snel geregeld en voor een scherpe prijs. Het beste wat je kunt doen is de afval keuzehulp openen en dan vul je eerst je postcode in. Dan zie je dat wij de container bij jou op locatie kunnen brengen, zodat jij vervolgens als je afval kunt deponeren. Maar voordat het zover is, moet je nog even wat meer informatie invullen. Je geeft aan wanneer je een container nodig hebt, wat voor type woning je hebt, welke klus je uit gaat voeren en welke container je dan wil huren. Als je er niet uit komt dan zijn wij er ook altijd om met je mee te kijken welke container je het beste kunt huren die past bij jouw klus.

Vragen stel je ons

Als je nog vragen hebt over container huren in Westmaas, dan helpen wij je graag verder. Het is namelijk fijn om zeker te weten dat je al je afval kwijt kunt. Daarom helpen wij je om mee te denken wat het beste bij jouw situatie past. Regel het daarom vandaag nog, stel je vragen aan ons, vraag de prijzen en dan komen wij snel de container bij jou op locatie plaatsen zodat jij van alle gemakken bent voorzien en zorgeloos kunt klussen.