Container huren Velserbroek voordelig

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Velserbroek binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Velserbroek

Praxis-kluscontainer.nl in Velserbroek

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

m Bottema

03 Mar, 2023

Keurig op tijd geleverd en ook keurig op tijd weer weggehaald helaas ik had graag een container die ...

anonymous

03 Mar, 2023

Het proces verliep gemakkelijk.

K Zakis

03 Mar, 2023

Was pretty easy to arrange that’s what I liked about it . I am satisfied with service . Thanks Pra...

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Velserbroek

Je gaat klussen en dan wil je een container huren in Velserbroek? Je hebt dan de keuze uit grote en kleinere varianten, maar waar gaat de voorkeur naar uit? Misschien container van 3m3, 6m3, 10m3, 15m3, 20m3 of 40m3? Of toch wat anders? Gebruik de afval keuze hulp maar eens en dan heb je snel een goed beeld van wat jij het beste kunt doen. Je hoeft alleen maar de stappen te doorlopen en dan weet je wat het beste is. Welke klus ga je uitvoeren? Welk type woning? Wanneer ga je klussen en welke container wordt het? Zorg dat je alles invult en dan kan er contact met je op worden genomen om de plaatsing in te plannen. Na het klussen zal hij ook weer bij je op worden gehaald zodat je echt van al het afval af bent.

Afvalcontainer huren Velserbroek

Een mooie afvalcontainer huren in Velserbroek kan hier. Zorg dat jij ook weet wat de voordelen voor jou zijn, want online is alles zo te regelen. Als je graag overzicht houdt tijdens het klussen is dit de beste keuze om te maken. Kijk maar eens om je heen en dan zie je dat steeds meer mensen er gebruik van maken en dat is niet voor niets.

Onze mogelijkheden

Er kan veel voor jou geregeld worden als je een container wil huren in Velserbroek. Maar voor jou is het van belang om te weten wat de kosten zijn. Vraag daarom hier vrijblijvend een offerte aan en dan weet je ook waar je aan toe bent. Als je akkoord gaat kan alles worden geregeld. Heb je nog andere vragen? Neem dan ook contact op zodat wij je verder kunnen helpen.