Container huren Strijen scherp geprijsd

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Strijen binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Strijen

Praxis-kluscontainer.nl in Strijen

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

4 m3 afvalcontainer

Boompjesstraat
Gevuld met Grond

10 m3 afvalcontainer

Loogors
Gevuld met Hout

6 m3 afvalcontainer

Kerkstraat
Gevuld met Puin
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Strijen

Een goede container huren in Strijen is hier zo geregeld. Je kunt op je gemak eens bekijken wat de voordelen zijn, lage prijzen, goede service en een ruim container aanbod. Voor alle afvalsoorten kun je hier een passende container huren. Of dat je dus de tuin gaat snoeien, een muur gaat slopen of de badkamer en keuken gaat renoveren, het afval kun je hoe dan ook kwijt als je voor onze service kiest.

Afvalcontainer huren Strijen

Welke afvalcontainer wil je huren in Strijen? Er is maar een manier om daarachter te komen en dat is door na te gaan wat je precies gaat doen. Gebruik daarvoor ook de afval keuzehulp, geef het type woning aan, welke klus je uit wil voeren, wanneer en welke container je wil huren. Wil jij een 3m3 huren of liever 6m3 of 10m3 of wat groter zoals 15m3 of 40m3? Een geschikt moment om dat te achterhalen is nu, er kan altijd iemand met je meekijken welke afmetingen het beste bij je klus passen.

Kosten en afval

Wat zou het kosten om een container te huren in Strijen en wat voor afval kun je dan kwijt? Dit is een vraag die veel mensen hebben en je komt er alleen achter als je contact met ons opneemt. We kunnen dan samen met jou meekijken en een offerte maken. Mocht je nog andere vragen hebben dan kunnen wij deze ook direct beantwoorden. Het is goed dat je daar even tijd voor vrijmaakt en dan weet je al snel wat onze voordelen zijn. Als het haast heeft kunnen we ook op heel korte termijn een container bij je plaatsen, zodat je het afval van het klussen direct kwijt kunt.