Afvalcontainer huren Streefkerk

Container huren Streefkerk staat voor je klaar

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Streefkerk binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Streefkerk

Praxis-kluscontainer.nl in Streefkerk

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Streefkerk

De beste manier om te klussen, is zorgen dat je direct je afval kwijt kunt. Daarom is container huren in Streefkerk de beste optie voor jou! Het is alleen al fijn dat je je afval direct in de container kunt deponeren en het dus geen tien keer hoeft aan te raken en verplaatsen. Dit bespaart je veel energie en tijd en als je gaat klussen kun je die vast en zeker goed gebruiken. Al veel mensen zijn jou voorgegaan en zij waren verrast over het gemak van de containers die je hier kunt huren.

Afvalcontainer huren Streefkerk

Iedereen kan bij ons snel en voordelig een afvalcontainer huren in Streefkerk. Het beste kun je dan een afval keuzehulp invullen en dan zien waar wij je van dienst kunnen zijn. Je geeft aan welke container je nodig hebt, wanneer, om wat voor type woning het gaat en welke klus. Vervolgens maken we graag een afspraak om alles voor jou te regelen. Maar we kunnen ook met je meekijken welk type container het beste bij je woning geplaatst kan worden, je wil er toch ook zeker van zijn dat je al je afval kwijt kunt?

Offerte opvragen

Benieuwd naar de kosten van een container huren in Streefkerk? Benader ons dan! Je hebt al snel in de gaten dat wij scherpe prijzen hanteren, goed bereikbaar zijn en goede service bieden. Daarnaast zijn wij altijd bereid om met onze klanten mee te denken en zorgen wij er graag voor dat het jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Neem daarom snel contact met ons op als je vragen hebt en dan zullen wij deze snel beantwoorden.