Afvalcontainer huren Stolwijk

Container huren Stolwijk gemak

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Stolwijk binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Stolwijk

Praxis-kluscontainer.nl in Stolwijk

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Stolwijk

Steeds meer mensen willen een container huren in Stolwijk. Dit komt mede omdat zij horen wat de goede ervaringen zijn. Er worden je namelijk alleen maar voordelen aangeboden, want zo voorkom je dat je je afval tig keer moet verplaatsen. Als de container bij je is geplaatst kan al het klus afval direct daarin worden gedeponeerd. Het geeft ook veel meer overzicht tijdens het klussen wat ook weer als een gemak dient.

Afvalcontainer huren Stolwijk

Weet je al welke afvalcontainer je wil huren in Stolwijk? Goed dat je er werk van maakt want wij kunnen je snel helpen. Je kunt bij ons namelijk voor iedere soort afval een geschikte container huren. Gebruik ook de afval keuzehulp zodat je weet wat de mogelijkheden zijn en vul deze in. Als je dat hebt gedaan dan kan de afspraak in worden gepland en weet jij ook zeker dat je van al onze voordelen gaat profiteren! Veel mensen zijn je voorgegaan en daarom is het nu aan jou om het te mogen ervaren.

Benader ons

Alles wat je wil weten over een container huren in Stolwijk kun je aan ons vragen. Misschien weet je al wanneer je je container wil huren en dan kan dat bij ons af worden gesproken. Op het afgesproken moment wordt de container dan bij jou op locatie geplaatst. Uiteraard halen wij hem ook weer op wanneer je klaar bent met klussen. Ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan ook contact met ons op zodat wij een offerte op kunnen stellen. Als je daar vervolgens mee akkoord gaat dan kunnen we alles voor je inplannen.