Container huren Rotterdam | All-in prijs | Praxis Kluscontainer

Afvalcontainer huren in Rotterdam?

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Rotterdam binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Rotterdam

Alle plaatsen in Rotterdam

Praxis-kluscontainer.nl in Rotterdam

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Past een afvalcontainer op 1 parkeerplaats?

Onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers passen op 1 parkeerplaats. De 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers passen op twee parkeerplaatsen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Is er een vergunning nodig voor het huren van een container?

Voor het huren van een container is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Van de 1000 klanten hebben er 999 geen vergunning. Mocht je hierover twijfelen adviseren we je contact op te nemen met je gemeente.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Aanbevolen door 99% van onze klanten

anonymous

03 Oct, 2023

top!!

H. Beumer

02 Oct, 2023

Prima container

anonymous

01 Oct, 2023

prima, het was zoals ik verwacht had. Op tijd geplaatst en opgehaald

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Rotterdam

 

Een container huren in Rotterdam is een uitstekende keuze wanneer je een grotere hoeveelheid afval af wil laten voeren. Maar hoe werkt dat precies? Je maakt een keuze uit onze verschillende soorten containers, voor het soort afval dat je hebt. Vervolgens zorgen we dat deze bij jou op locatie afgeleverd wordt. Nadat je klaar bent met de container, neem je contact met ons op en zorgen we dat het weer opgehaald wordt. Wanneer je een container gaat huren in Rotterdam hoef je dus zelf niet meer het afval met de auto naar de vuilstort te brengen!

 

Afval container huren Rotterdam

 

Heb jij veel afval van bijvoorbeeld een verbouwing? Door een afval container te huren in Rotterdam ben je op een eenvoudige manier van al je afval af. We bieden bovendien lage prijzen waarbij alle kosten inbegrepen zijn. Dit betekent dat je bij Praxis kluscontainer nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan met de kosten. Naast dat zorgen we dat het grootste deel van het afval gerecycled wordt nadat we het hebben opgehaald. Dit maakt een afval container huren in Rotterdam een duurzame keuze.

 

Grofvuil container huren Rotterdam

 

Heb jij een bult grofvuil liggen na een verbouwing of bijvoorbeeld het slopen van een schuur? Een grofvuilcontainer huren in Rotterdam kan dan een slimme keuze zijn. We zorgen namelijk dat de container bij jou op locatie wordt neergezet en we halen deze na afloop ook weer op. Hierdoor hoef je een stuk minder afval te scheiden en zorgen we dat het materiaal afgevoerd wordt. We hebben verschillende maten containers, zodat je altijd de juiste grofvuil container kunt huren in Rotterdam tegen een mooie prijs.

Bouwafval container huren Rotterdam

 

Nadat je verbouwd hebt kan er nog wel eens wat afval achterblijven. Daarom is het handig om een bouwafval container te huren in Rotterdam. Al je bouwafval kun je hierin opslaan, zodat wij het vervolgens voor je uit handen kunnen nemen. Op deze manier ben je op een snelle manier in één keer van al jouw bouwafval af! Dit scheelt je weer een hoop ritjes heen en weer rijden naar de vuilstort. En daarom is een bouwafval container huren in Rotterdam een handige manier om snel van al je bouwafval af te komen.

 

Goedkope container huren Rotterdam

 

Wil jij een goedkope container huren in Rotterdam. Bij Praxis Kluscontainer hebben wij containers voor je klaar staan voor allerlei soorten afval. We brengen de container naar je toe en halen deze ook weer voor je op wanneer je hem gevuld hebt. Ondertussen kun jij de afvalcontainer gebruiken als opslag voor het afval en ben je er dus in één keer vanaf! Al onze prijzen zijn inclusief, dus alle nodige kosten zijn inbegrepen. Als je een goedkope container gaat huren in Rotterdam, is de prijs op onze website dan ook altijd de eindprijs!

 

Waar een container huren in Rotterdam?

 

Bij Praxis Kluscontainer huur je snel en eenvoudig een container in Rotterdam. De container wordt naar je gebracht en opgehaald, zodat je zelf niet meerdere keren heen en weer hoeft te rijden naar de vuilstort. Bovendien zijn de prijzen van de containers alles in één, dus de prijs die je betaalt, is altijd de eindprijs.

 

Wat kost een grond container huren in Rotterdam?

 

Dit hangt af van wat voor en hoeveel afval je wil laten afvoeren. De prijzen per containersoort en maat verschillen namelijk. Via onze site kun je eenvoudig zien wat het kost per container en afmeting. Al onze prijzen zijn all-in, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!