Container huren Reeuwijk en klussen

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Reeuwijk binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Reeuwijk

Praxis-kluscontainer.nl in Reeuwijk

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

Moerweide
Gevuld met Grond

4 m3 afvalcontainer

Ree
Gevuld met Hout

6 m3 afvalcontainer

Notaris d'Aumerielaan
Gevuld met Puin
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Reeuwijk

Als je gaat klussen is het fijn als je het afval direct kunt afvoeren en daarom kun jij een container huren in Reeuwijk. Het maakt niet uit om wat voor klus het gaat, misschien wil je wat aanpassingen doen in de badkamer of alles vernieuwen, of gaat het over vloerwerkzaamheden, een muur slopen, bestrating verwijderen, graafwerkzaamheden, keuken renoveren, dakonderhoud of je wil je tuin snoeien, afval kan er altijd vrij komen en veel ook! Huur daarom tijdig een container zodat je het afval maar een keer hoeft te verplaatsen. Je bespaart jezelf zo veel tijd en energie en die kun je vast en zeker wel gebruiken tijdens het klussen.

Afvalcontainer huren Reeuwijk

Op je gemak kijken welke afvalcontainer je kunt huren in Reeuwijk? Verbouwen, klussen of opruimen brengt veel regelwerk met zich mee. Alles kan gepland moeten worden en daar hoort ook het kiezen van de juiste container bij. Je kunt nagaan welke afvalcontainers en opslag containers we je te bieden hebben. Deze kunnen allemaal op locatie worden geplaatst in heel Nederland en worden ook weer door ons opgehaald als het klussen klaar is. Maar eerst maar eens kijken hoeveel afval er vrij gaat komen bij het klussen en welk afval en dan kan de juiste container gekozen worden.

Offerte aanvragen

Kom er snel achter wat een container huren in Reeuwijk je gaat kosten en vraag een offerte aan. Op deze manier ben je op alle vlakken voorbereid op wat er komen gaat. Zorg dat jij alles goed in je hoofd hebt en vraag het na als je iets wil weten. Er zijn altijd mensen die met je mee kunnen denken zodat jij de juiste keuze maakt over de afmetingen van de container die je wil huren.