Container huren Puttershoek alle opties

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Puttershoek binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Puttershoek

Praxis-kluscontainer.nl in Puttershoek

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

Biezensnijder
Gevuld met Dakafval

6 m3 afvalcontainer

Oranjelaan Westzijde
Gevuld met Hout

3 m3 afvalcontainer

Laan van Heemstede
Gevuld met Puin
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Puttershoek

Welke container wil je huren in Puttershoek? Je hebt misschien niet zo heel veel afval en dan kan de 3m3 misschien een uitkomst bieden. Maar als je grote plannen hebt dan kan 6m3, 10m3, 15m3 of 40m3 ook een optie zijn. Het is belangrijk dat je dan eens gaat berekenen hoeveel afval er bij jou vrijkomt. Je kunt altijd advies inwinnen en dan kan iemand met je meekijken wat er vrij gaat komen aan afval. Dit is de manier om er voor te zorgen dat je de juiste container gaat huren en al het afval ook echt kwijt kunt.

Afvalcontainer huren Puttershoek

Een goede afvalcontainer huren in Puttershoek kan van groot belang zijn. Kies er daarom ook voor om de afval keuze hulp in te vullen en dan is het zo helder wat je nodig hebt. Van daaruit kan ook alles geregeld worden en weet je ook wanneer de container bij je op locatie geplaatst kan worden.

Vragen over container huren

Alles wat je te weten wil komen over een container huren in Puttershoek, ontdek je hier. Je bent misschien wel benieuwd naar alle voordelen, de kosten en de service. Het beste advies wat wij je daarin kunnen geven is maak kennis met onze diensten. Als je namelijk zelf een container gaat huren zie je dat het heel scherpe prijzen zijn (vraag vrijblijvend een offerte aan), en we plaatsen de container bij je op locatie. Dit is zo geregeld en wordt allemaal gedaan op het afgesproken moment! Plaats het afval direct in de container, zorg dat je overzicht blijft houden en geniet van het eindresultaat!