Afvalcontainer huren Ouderkerk aan den Ijssel
  • Home
  • Ouderkerk aan den ijssel

Container huren Ouderkerk aan den ijssel offerte

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Ouderkerk aan den ijssel binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Ouderkerk aan den ijssel

Praxis-kluscontainer.nl in Ouderkerk aan den ijssel

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Ouderkerk aan den ijssel

Binnenkort klussen en dan kun je hier een container huren in Ouderkerk aan den ijssel. Welke afvalsoorten komen er vrij? Als je dat weet dan kun je hier snel zien dat er een container te huur is waar het in kan. Het is goed dat je voor jezelf een planning maakt wat je wanneer gaat doen. Renoveren of verbouwen kan de nodige tijd in beslag nemen, maar het ruimt wel lekker op! Probeer daarom zoveel mogelijk klussen met elkaar te combineren want dan kun je in een keer lekker opruimen.

Afvalcontainer huren Ouderkerk aan den ijssel

Een goede afvalcontainer huren in Ouderkerk aan den ijssel is goud waard! Kies er voor om de afval keuze hulp in te vullen. Type woning, soort klus, wanneer ga je klussen en welke container heb je nodig? Alles wat nodig is om te kunnen plannen en dan wordt de container snel bij je op locatie geplaatst. Als je hulp wil bij het kiezen van een container kan dat altijd, want het is soms lastig inschatten hoeveel afval er vrij gaat komen bij een bepaalde klus.

Prijzen opvragen

Wat zou een container huren in Ouderkerk aan den ijssel je kosten? Er is maar een manier om daarachter te komen en dat is door hier nu je keuze bekend te maken aan ons welke container je wil huren en wanneer. We kunnen dan een offerte maken en dan weet je waar je aan toe bent. Het voordeel is dat wij de container dan ook bij je op locatie kunnen plaatsen en dan halen we hem ook weer op wanneer je klaar bent met klussen. Als je nog andere vragen hebt kun je contact met ons opnemen en dan helpen wij je graag verder.