Container huren Oud Beijerland kan hier

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Oud beijeland binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Oud beijeland

Praxis-kluscontainer.nl in Oud beijeland

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

Jordaensdreef
Gevuld met Dakafval

3 m3 afvalcontainer

Oostdijk
Gevuld met Bouw- en sloopafval

10 m3 afvalcontainer

Viool
Gevuld met Hout
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Oud beijeland

Een muur slopen of je keuken renoveren? Er zal veel afval vrij komen en dan is een container huren in Oud beijeland een goede keuze. Je hebt de mogelijkheid om al tijdig een container te bespreken, alles kan namelijk al in worden gepland. Dus als je binnenkort denkt aan het renoveren van je badkamer, of je hebt diverse vloerwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden of je wil een muur slopen, zorg dat alles op tijd is geregeld. Ook kun je natuurlijk de bestrating verwijderen, graafwerkzaamheden uitvoeren of de keuken renoveren, alles is zo geregeld en jij bent snel van alle gemakken voorzien als je je afval kwijt kunt in onze containers.

Afvalcontainer huren Oud beijeland

Het is een goede optie als je gaat kiezen voor een afvalcontainer huren in Oud beijeland. Je kunt gaan klussen, verbouwen of renoveren, afval is afval, en ook als je op gaat ruimen dan moet je soms eens keuzes maken wat je echt wil bewaren. Daarom kun je hier eerst op je gemak de juiste container kiezen en als je er niet uit komt dan kun je altijd hulp inschakelen.

Vragen over container huren

Als je nog vragen hebt over een container huren in Oud beijeland, neem dan contact met ons op. Het kan zijn dat je twijfelt over de maat, goed dat je het dan laat horen want dan kunnen wij mee een inschatting maken welke container je het beste kunt kiezen. Het is namelijk fijn dat je je afval echt in een keer kwijt kunt. Wij komen dan de container op het afgesproken moment bij je op locatie plaatsen en halen hem dan ook weer op als je klaar bent. We horen het graag als we je van dienst kunnen zijn.