Container huren Numansdorp alleen voordelen

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Numansdorp binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Numansdorp

Praxis-kluscontainer.nl in Numansdorp

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

10 m3 afvalcontainer

Fortlaan
Gevuld met Bouw- en sloopafval

3 m3 afvalcontainer

Bachstraat
Gevuld met Grond

6 m3 afvalcontainer

Zijlstraweg
Gevuld met Dakafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Numansdorp

De beste container huren in Numansdorp doe je bij ons. Het maakt niet uit welke soorten afval er vrijkomen tijdens het klussen, bij ons kun jij altijd een container huren en dan ben je het snel kwijt. Alleen maar goed dat jij er ook werk van gaat maken want op deze manier heb jij zekerheid dat je het afval niet hoeft te blijven verplaatsen. Het maakt niet uit of je de tuin gaat snoeien, de keuken gaat verbouwen of een muur gaat slopen, het afval kan allemaal gedeponeerd worden in een van onze containers.

Afvalcontainer huren Numansdorp

Als je een afvalcontainer wil huren in Numansdorp is dat hier zo geregeld. Je kunt de afval keuzehulp invullen en dan geef je het type woning aan, de klus die je uit gaat voeren, wanneer en om welke container het gaat en dan kan het zo in worden gepland. Het gemak wat je direct gaat ervaren is dat de container bij jou op locatie geplaatst wordt. Na het klussen wordt hij ook weer opgehaald, dus dat is wel een groot gemak.

Vragen? Stel ze ons

Alle vragen die je hebt over een container huren in Numansdorp kun je aan ons stellen. Het is van groot belang dat je vooraf weet waar je aan toe bent als je van onze diensten gebruik wil maken. Begin daarom vandaag nog met regelen. Een offerte kan hier direct aan worden gevraagd, maar ook voor andere vragen zijn wij altijd bereikbaar en deze zullen we direct beantwoorden. Kom er daarom snel achter wanneer jij een container nodig hebt en dan plaatsen we hem graag bij je op locatie.