Afvalcontainer huren Lekkerkerk

Container huren Lekkerkerk ervaar het gemak

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Lekkerkerk binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Lekkerkerk

Praxis-kluscontainer.nl in Lekkerkerk

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Lekkerkerk

Een goede container huren in Lekkerkerk regel je hier! Misschien ben je al een tijdje op zoek naar een goede container die je bij je woning kunt laten plaatsen omdat je binnenkort gaat klussen. Ga je een nieuwe keuken laten plaatsen, de badkamer renoveren, de tuin snoeien en opnieuw aanleggen of eens grondig opruimen? Wat je ook gaat doen, als er veel afval vrij gaat komen is het van belang dat je actie onderneemt zodat het snel afgevoerd kan worden. Het beste wat je dan kunt doen is van onze diensten gebruik maken en dan ervaar je al heel snel het gemak!

Afvalcontainer huren Lekkerkerk

Weet je al welke afvalcontainer je wil huren in Lekkerkerk? Dit is het moment om er achter te komen want de afval keuzehulp is er niet voor niets! Je geeft je postcode aan, maar ook welke klus je uit gaat voeren, wanneer, welke container je wil huren en om wat voor type woning het gaat. Aan de hand daarvan kan bepaald worden welke optie het beste is en er kan ook altijd iemand met je meekijken wanneer je er niet uitkomt.

Vragen stel je hier

Alle vragen die je hebt over een container huren in Lekkerkerk kun je aan ons stellen. Het is goed dat je er ook werk van maakt want je wil ook zekerheid dat je tijdens het klussen al je afval kwijt kunt. Benader ons daarom vandaag nog zodat wij een offerte op kunnen stellen voor je en vragen kunnen beantwoorden. Scherpe prijzen, goede service en container plaatsing op locatie, dat is wat wij jou sowieso te bieden hebben.