afvalcontainer huren Krimpen aan de lek

Container huren Krimpen aan de lek online

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Krimpen aan de lek binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Krimpen aan de lek

Praxis-kluscontainer.nl in Krimpen aan de lek

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Krimpen aan de lek

Het is fijn als je weet wat de opties zijn met een container huren in Krimpen aan de lek. Er zijn een paar dingen waar je dan alvast over na kunt denken, want het gaat er om dat jij dus heel goed weet wat je gaat doen. Wat voor afval gaat er vrijkomen en hoeveel? Wanneer wil jij de container huren en welke? Dit kan allemaal gekozen worden met de afval keuzehulp en dan is het goed dat je daar eens naar gaat kijken. Mocht je er niet uitkomen maak je dan geen zorgen want er is altijd iemand die je kan helpen. Zo kies jij altijd de container zodat je al je afval echt kwijt kunt.

Voordelen container huren

Weet jij wat de voordelen zijn van een container huren in Krimpen aan de lek? Daar kom je maar op een manier achter en dat is door er zelf gebruik van te maken. Het is om te beginnen fijn dat de container bij je op locatie geplaatst en opgehaald wordt, je weet van tevoren waar je aan toe bent en ze denken altijd met je mee! Je hebt dus voor iedere klus een container om je afval af te voeren. Of dat je nou de badkamer gaat aanpakken of de keuken, plan het in en dan is het zo geregeld.

Afvalcontainer huren Krimpen aan de lek

Ervaar zelf wat een afvalcontainer huren in Krimpen aan de lek je voor gemak kan bieden. Het afval geen tien keer verplaatsen, maar in een keer in de container deponeren. Alleen maar gemak voor jou en daar zal je altijd gebruik van willen maken als je dat eenmaal hebt mogen ervaren. Als je vragen hebt kun je die hier stellen en dan nemen we snel contact met je op om je te helpen.