Container huren Ijmuiden op locatie

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Ijmuiden binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Ijmuiden

Praxis-kluscontainer.nl in Ijmuiden

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

10 m3 afvalcontainer

Radarstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

4 m3 afvalcontainer

Siriusstraat
Gevuld met Hout

3 m3 afvalcontainer

Dennekoplaan
Gevuld met Grond
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Ijmuiden

Snel en voordelig een container huren in Ijmuiden regel je hier. Het is fijn dat je het afval na het klussen snel kwijt bent en daar kunnen wij je een handje bij helpen. Bij ons kun je diverse formaten containers huren zoals een container van 3m3, 6m3, 10m3 of juist wat groter 15 m3, 20m3 of 40m3. De prijzen hangen af van welke container je gaat huren en welk type afval je af wil voeren. Maar wij kunnen je daarbij helpen en denken graag met je mee welke container je het beste kunt huren bij ons.

Afvalcontainer huren Ijmuiden

Weet je al welke afvalcontainer je wil huren in Ijmuiden? Een goed moment om de afval keuze hulp in te vullen en dan heb je snel helder wat de opties voor jou zijn. Geef aan welke klus je uit gaat voeren, wanneer, welke container je gaat huren en om wat voor type woning het gaat. Zo kan een beeld worden gevormd van welke container het beste bij je op locatie geplaatst kan worden. Uiteraard wordt deze ook weer opgehaald wanneer je klaar bent met klussen.

Ontdek de voordelen hier

Kom snel achter de voordelen als je hier een container komt huren in Ijmuiden. Alles wordt namelijk voor jou geregeld en je kunt altijd rekenen op scherpe prijzen en een goede service. Van tevoren weet je ook waar je aan toe bent bij ons want je kunt hier direct een offerte aanvragen. Ook als je andere vragen hebt kun je dat aan ons doorgeven en dan zullen wij ze snel beantwoorden. Benader ons als je van onze diensten gebruik wil maken want wij staan voor je klaar.