Afvalcontainer huren Haastrecht

Container huren Haastrecht zo geregeld

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Haastrecht binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Haastrecht

Praxis-kluscontainer.nl in Haastrecht

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Haastrecht

Een goede container huren in Haastrecht is zo geregeld! Je kunt het hier doen aan de hand van de afval keuzehulp en dan zie je al snel wat er kan. Maar het is eerst goed om na te gaan wat je wil doen, welke klus ga je uitvoeren, wanneer en welke afvalsoorten komen er vrij? Als je dat weet kan het plannen beginnen en dan zie je al snel in wat je voordelen zijn. Je afval raak je namelijk zo maar een keer aan en kan direct in de container worden gedeponeerd die bij je op locatie wordt geplaatst!

Afvalcontainer huren Haastrecht

Weet je al welke afvalcontainer je wil huren in Haastrecht? Dit kun je snel te weten komen als je weet welke afvalstromen er vrijkomen tijdens het klussen. Bij ons vind je namelijk voor iedere afvalsoort een geschikte container om te huren. Al veel mensen zijn je voorgegaan en het is nu aan jou om dat te mogen ervaren.

Afval snel opruimen!

Snel je afval opruimen kan als je hier een container gaat huren in Haastrecht. Het is goed om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Om te beginnen bieden wij je alleen maar grote gemakken. Je kunt bij ons rekenen op een goede bereikbaarheid en zekerheid. We plaatsen namelijk de container bij je op het afgesproken moment en we halen hem na het klussen ook weer op. Daar hoef jij verder niets voor te doen. Ben je benieuwd naar onze prijzen of heb je andere vragen? Laat het ons dan horen en dan helpen wij je graag snel verder.