Afvalcontainer huren Groot-Ammers

Container huren Groot Ammers snelle optie

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Groot Ammers binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Groot Ammers

Praxis-kluscontainer.nl in Groot Ammers

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Groot Ammers

Met een paar drukken op de knop kun je snel je container huren in Groot Ammers. Een goed moment om eens na te gaan welke afvalstromen er vrijkomen bij het klussen. Je kunt hier namelijk voor iedere afvalsoort een geschikte container huren. Zorg ook dat je overzicht blijft houden tijdens het klussen en huur er snel eentje. Het afval plaats je dan direct in de gekozen container en dan heb je er verder geen omkijken naar. Bespaar jezelf veel tijd en energie.

Afvalcontainer huren Groot Ammers

Welke afvalcontainer wil je huren in Groot Ammers? Een goed moment om de afval keuze hulp te gebruiken en dan zie je al snel wat de mogelijkheden zijn. Er kan altijd advies in worden gewonnen zodat je zeker weet welke maat container je het beste kunt huren. Je wil zeker weten dat je al je afval kwijt kunt natuurlijk!

Ontdek het aanbod

Wat een ruim aanbod als je hier kiest voor een container huren in Groot Ammers. De vraag is alleen welke wil jij huren? Dit ligt er natuurlijk aan welke klus je uit gaat voeren en hoeveel afval er vrij gaat komen. Soms is dat lastig in te schatten en daarom denken we graag met je mee. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je meer te weten wil komen over onze mogelijkheden, de prijzen of wat anders. Alle vragen zullen snel worden beantwoord en dan horen we het graag wanneer we de container bij jou op locatie mogen plaatsen. Dit is een service die wij je aanbieden, een groot gemak! De container wordt ook weer netjes opgehaald als je klaar bent met klussen en zo ben je direct van al het afval af.