Afvalcontainer huren Gouderak

Container huren Gouderak snel geregeld

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Gouderak binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Gouderak

Praxis-kluscontainer.nl in Gouderak

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Gouderak

Je hebt binnenkort een grote klus op de planning staan, maar waar ga jij de container huren in Gouderak? Bij ons natuurlijk! Het is goed dat je lekker gaat klussen, maar als je gaat verbouwen of renoveren of eens grondig op wil ruimen, dan zal je merken dat er veel afval vrij komt. Het is fijn wanneer je dat direct kwijt kunt en daar kunnen wij je dan bij helpen. Onze containers zijn erg ruim en wij beschikken over een ruim assortiment containers. Voor iedere klus kun je hier dus een passende container huren om al je afval kwijt te kunnen.

Welke afvalcontainer huren Gouderak?

Als je snel en voordelig een afvalcontainer wil huren in Gouderak, dan zit je bij ons goed. Het is belangrijk dat je weet wat er kan, gebruik daarom eens de afval keuzehulp en dan zie je dat je grond kwijt kunt, maar ook puin, grofvuil, bouwafval en ga zo maar door. Wij denken graag met je mee over welke container je het beste kunt gebruiken en dan brengen wij hem naar je toe op locatie.

Onze voordelen

Alleen maar voordelen als je hier kiest voor container huren in Gouderak. Om te beginnen plaatsen wij de container altijd bij je op locatie. Dit doen we uiteraard op het afgesproken moment. Je kunt bij ons namelijk de afval keuzehulp gebruiken en dan aangeven wanneer je de container nodig hebt. Op de betreffende dag nemen wij contact met je op wanneer je ons kunt verwachten. Uiteraard halen wij de container ook weer bij je op als je klaar bent. Als je er vragen over hebt dan horen we dat graag zodat wij deze snel kunnen beantwoorden.