Afvalcontainer huren Giessenburg

Container huren Giessenburg prijs opvragen

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Giessenburg binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Giessenburg

Praxis-kluscontainer.nl in Giessenburg

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Giessenburg

Een goede container huren in Giessenburg is de moeite waard! Steeds meer mensen maken hier gebruik van en al veel mensen zijn je al voorgegaan. Zij hebben al mogen ervaren wat het gemak is dat je je afval direct tijdens het klussen af kunt voeren. Het ligt dan niet meer in de weg en je hoeft het geen tien keer te verplaatsen. Bespaar daarom jezelf ook de tijd en energie en kies hier ook voor.

Afvalcontainer huren Giessenburg

De beste afvalcontainers die je kunt huren in Giessenburg vind je hier. Het maakt niet uit welke soort afval je hebt, bij ons kun je altijd een container vinden waarin je het kwijt kunt. Kies er snel voor om de afval keuze hulp te gebruiken en dan zie je al snel wat de voordelen zijn. Geef aan om welk type woning het gaat, welke klus je uit gaat voeren, welke container je wil huren en wanneer. Het wordt dan allemaal snel voor je ingepland en dan kun je op ons rekenen.

Vragen stel je hier

Alles wat je wil weten over een container huren in Giessenburg vind je hier. Steeds meer mensen maken er gebruik van als ze klussen. Al het afval wat dan vrijkomt moet ook niet blijven liggen want dan moet je het later weer verplaatsen. Kies er daarom voor om hier een container te huren en dan weet je waar je aan toe bent. Alle vragen die je hebt kun je aan ons stellen en dan kun je ook een offerte aanvragen. We komen dan snel een container bij je op locatie plaatsen en dan halen we hem na het klussen ook weer bij je op.