Container huren Etten-leur goede keuze

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Etten-leur binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Etten-leur

Praxis-kluscontainer.nl in Etten-leur

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

m Bottema

03 Mar, 2023

Keurig op tijd geleverd en ook keurig op tijd weer weggehaald helaas ik had graag een container die ...

anonymous

03 Mar, 2023

Het proces verliep gemakkelijk.

K Zakis

03 Mar, 2023

Was pretty easy to arrange that’s what I liked about it . I am satisfied with service . Thanks Pra...

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Afvalcontainer huren Etten-leur

Weet je al op welk moment je kiest voor een afvalcontainer huren Etten-leur? Als je binnenkort plannen hebt om te verbouwen, renoveren of om te klussen, kun jij het maar beter snel regelen. Er komt namelijk heel wat bij kijken als je klusplannen hebt. Je moet veel voorbereidingen treffen en daar is een afvalcontainer huren er één van. Het is daarom fijn als je dat alvast van je lijstje af kunt vinken, dan weet je zeker dat deze beschikbaar is en dat jij al je afval af kunt voeren! Al je afval kwijt zijn na het klussen zal een hele geruststelling zijn, je ziet dan namelijk waar je het voor hebt gedaan en blijft overzicht houden.

Voordelen afvalcontainer huren Etten-leur

Wanneer je de keuze maakt voor een afvalcontainer huren Etten-leur, zullen wij de container op het afgesproken moment brengen. Ook zullen wij hem ophalen wanneer je klaar bent met afval afvoeren. Je hebt de keuze uit erg veel soorten containers, diverse afmetingen tussen de 3 m3 tot en met 40 m3 en ook voor diverse soorten afval. De keuzehulp zal je helpen om de juiste keuze te maken welke container je nodig hebt om al je afval af te kunnen voeren.

Offerte aanvragen

Als je nog vragen hebt over een afvalcontainer huren Etten-leur, kun je altijd contact met ons opnemen. Iedere dag zijn we druk in de weer om onze klanten te woord te staan en alles te regelen. Wij leveren onze containers door heel Nederland. Wil je graag een offerte aanvragen? Dit kan direct en het is met een paar drukken op de knop geregeld. Als je aangeeft wanneer je de container nodig hebt, om welk type woning het gaat, welke klus je uit gaat voeren en welke container het gaat worden, kan alles worden geregeld.