Afvalcontainer huren Drunen

Container huren Drunen kan hier

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Drunen binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Drunen

Praxis-kluscontainer.nl in Drunen

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Afvalcontainer huren Drunen

Iedereen kan op ieder gewenst moment een afvalcontainer huren Drunen. Goed dat jij daar ook naar gaat kijken, want op deze manier kun je al je afval direct kwijt. Het enige wat je hoeft te doen is een container te kiezen, het wordt ingepland en bij je op locatie geplaatst. Tijdens het klussen kun jij zo beter overzicht houden, want al het afval kun jij direct kwijt in de container die bij je staat. Je houdt zo nog tijd over, omdat je het afval maar een keer hoeft te verplaatsen en dat is naar de afvalcontainer die wij bij je komen plaatsen.

Voordelen afvalcontainer huren Drunen

Weet je al wat de voordelen zijn van een afvalcontainer huren Drunen? Om te beginnen maken wij het onze klanten zo eenvoudig mogelijk. We zorgen er namelijk voor dat de container direct op locatie wordt geplaatst en dat kan in heel Nederland. Daarnaast halen we hem ook weer op wanneer het afval allemaal in de container is geplaatst. Je weet van tevoren ook waar dat je aan toe bent, ook op financieel gebied. Zekerheid is fijn en goede service ook, daarom moet je bij ons zijn!

Offerte aanvragen

Het is goed om na te gaan wat de kosten zijn van een afvalcontainer huren Drunen als jij er gebruik van wil maken. Geef aan wanneer je de afvalcontainer nodig hebt, om welk type woning het gaat en welke klus je uit gaat voeren. Vervolgens kun jij de container kiezen die je dan wil huren. Als je er niet uit komt dan kunnen wij altijd met je meekijken, want je wil er toch wel zeker van zijn dat je al je afval kwijt kunt! Mocht je ook andere vragen hebben dan kun jij altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je graag verder.