Container huren Boxtel eenvoudig

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Boxtel binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Boxtel

Praxis-kluscontainer.nl in Boxtel

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

4 m3 afvalcontainer

Einsteinstraat
Gevuld met Hout

10 m3 afvalcontainer

Prins Bernhardstraat
Gevuld met Groenafval

6 m3 afvalcontainer

Duinendaal
Gevuld met Bouw- en sloopafval
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Afvalcontainer huren Boxtel

Als je kiest voor een afvalcontainer huren Boxtel dan is dat alleen maar een goede keuze. Op deze manier kun je namelijk verantwoord je afval afvoeren en wij regelen dat graag voor je. Wij kunnen door heel Nederland een container op locatie plaatsen, dus ook bij jou! Deze wordt dan volgens afspraak bij je geplaatst en ook weer opgehaald wanneer dat je klaar bent. Mocht je dus plannen hebben om te klussen, verbouwen of renoveren, laat het ons dan weten zodat wij aan kunnen geven wat we voor jou kunnen betekenen.

Kies voor afvalcontainer huren Boxtel

Je gaat klussen en dan is kiezen voor afvalcontainer huren Boxtel de beste keuze. Je hebt dan de keuzehulp die het je een stuk eenvoudiger zal maken. Zo weet je namelijk heel snel welke container je het beste kunt huren. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, vanaf 3 m3 tot en met 40 m3 en dan voor verschillende soorten afval. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken zodat je ook zeker weet dat je al je afval kwijt kunt.

Offerte aanvragen

Als je benieuwd bent naar de prijzen van een afvalcontainer huren Boxtel, dan kun jij contact opnemen met ons. Je kunt dan eerst op de site je postcode invoeren en dan weet je zeker dat wij bij jou op locatie ook een container kunnen plaatsen. Vervolgens geef je aan wanneer je een container wil huren, om welk type woning het gaat, welke klus je uit gaat voeren en welke container je nodig hebt. Wij zullen dan de prijs berekenen en als je er dan nog vragen over hebt dan kunnen wij je verder helpen. Iedere dag staan wij voor onze klanten klaar en we hopen je snel van dienst te mogen zijn.