Container huren [curentlocation] en gemak

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Bodegraven binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Bodegraven

Praxis-kluscontainer.nl in Bodegraven

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Christian Romijn

10 Aug, 2022

Super! Op de afsproken dag gelijk vroeg in de ochtend geplaatst. Na online een foto oploaden was de ...

J Hermann

10 Aug, 2022

Geen enkel probleem duidelijke omschrijving en levering/afhalen. Prima geregeld.

Willy

10 Aug, 2022

Snel geleverd maar had andersom geplaatst moeten worden. Hier zou de chauffeur rekening mee kunnen h...

Eerder besteld

logo 8,5+ logo

6 m3 afvalcontainer

Nieuwstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

4 m3 afvalcontainer

Burg. v. Dobben de Bruijnstraat
Gevuld met Grond

6 m3 afvalcontainer

Grutto
Gevuld met Hout
1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Bodegraven

Welke klus staat er op de planning? Zou jij een container huren in Bodegraven? Het is goed dat je er over na gaat denken en als je je er eenmaal beter in gaat verdiepen zie je ook in wat de voordelen zijn! Veel mensen zijn je al voorgegaan en zij hebben alleen maar gemak gehad van deze service. Je kunt hierdoor namelijk al je afval direct kwijt en hoeft het geen tien keer te verplaatsen. Ga daarom ook je badkamer renoveren, pak de keuken eens grondig aan, ga de tuin snoeien of ruim eens op, alles is zo geregeld en op die manier krijg je nog meer wooncomfort en is het echt genieten voor je.

Afvalcontainer huren Bodegraven

Je kunt een afvalcontainer huren in Bodegraven. Verbouwen, klussen of opruimen het kan wat zorgen met zich meebrengen, maar het geeft je ook veel ruimte. Je kunt hierdoor namelijk eens goed opruimen en zorgen dat het wordt zoals je graag wil. Bij ons kun je daarom daarvoor de juiste container kiezen en dan kun je kijken naar afvalcontainers en ook opslagcontainers. Deze kunnen wij dan bij je plaatsen op locatie en dat kan door heel Nederland.

Kosten container huren

Als je de kosten van het huren van een container in Bodegraven wil weten kun je een offerte aanvragen bij ons. Maar ook wanneer je andere vragen hebt kun je die aan ons stellen en dan helpen wij je graag verder. We zullen alle vragen dan snel beantwoorden en we horen graag hoe wij je van dienst kunnen zijn. Het is fijn dat je al je afval snel kwijt kunt en daarom is het goed snel het gemak te mogen ervaren van het huren van een container.