Afvalcontainer huren Bleskensgraaf

Container huren Bleskensgraaf ontdek de voordelen

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Bleskensgraaf binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Bleskensgraaf

Praxis-kluscontainer.nl in Bleskensgraaf

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Bleskensgraaf

Je hebt misschien wel eens gehoord van een container huren in Bleskensgraaf. Maar wat kan er allemaal? Eigenlijk teveel om op te noemen, want of je nu grond kwijt moet, tuinafval, puin, bouwafval, dak afval of grofvuil, bij ons kun je het allemaal kwijt. Voor iedere klus hebben wij een geschikte container te huur zodat jij al je afval kwijt kunt.

Afvalcontainer huren Bleskensgraaf

Een goede afvalcontainer huren in Bleskensgraaf kan heel belangrijk zijn voor je. Je hebt dan zekerheid dan je na het klussen ook echt al je afval kwijt bent. Je kunt het beste afval keuzehulp invullen op de site, voer je postcode is, wanneer je de container nodig hebt, het type woning waar het over gaat en welke klus je uit gaat voeren. Vervolgens geef je aan welke container je bij ons wil huren en dan kunnen wij alles inplannen. Maar wij kunnen ook samen met jou meekijken welke container je het beste kunt huren voor jouw klus en dan weet je zeker dat de juiste container bij je op locatie kan worden geplaatst.

Vragen voor ons

Wil je meer weten over container huren in Bleskensgraaf? Benader ons dan. Het is goed dat je op je gemak alles gaat bekijken, je laat inspireren door onze voordelen en dan een keuze maakt. Al veel mensen zijn je voorgegaan maar wij denken ook graag met je mee over welke container je kunt huren bij jouw klus. Alle vragen die je hebt horen we ook graag zodat wij deze kunnen beantwoorden en dan helpen wij je snel verder. Al het afval snel opruimen kan dankzij onze container verhuur!