Afvalcontainer huren Bergambacht

Container huren Bergambacht op locatie

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Bergambacht binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Bergambacht

Praxis-kluscontainer.nl in Bergambacht

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Bergambacht

Wil je graag een container huren in Bergambacht? Kies er dan vandaag nog voor. Het is alleen maar in je eigen voordeel als je er ook gebruik van gaat maken. Klussen is natuurlijk een leuke bezigheid, maar er kan wel veel afval vrij komen en dat is waar veel mensen tegenaan hikken. Ze willen graag overzicht houden en hoe doe je dat? Inderdaad door gebruik te maken van onze service, want dan kan het afval direct in de container worden geplaatst en hoef je het maar een keer te verplaatsen. Wat een gemak voor jou, want hierdoor bespaar je jezelf veel tijd en energie, die je kunt gebruiken voor het klussen.

Afvalcontainer huren Bergambacht

Je kunt vandaag nog als je dat wenst een afvalcontainer huren in Bergambacht. Misschien wil je met spoed klussen, renoveren of verbouwen, goed dat je er dan snel werk van kunt maken. Je kunt op ons rekenen want de container zal bij je op locatie worden geplaatst. Je hoeft er zelf verder niets voor te regelen en zo kun jij alvast door met klussen.

Vragen beantwoorden we graag!

Alles wat je te weten wil komen over een container huren in Bergambacht kan hier ontdekt worden. Misschien heb je nog vragen, deze kunnen wij dan snel voor je beantwoorden. Maar ook wanneer je een offerte aan wil vragen kan deze hier voor je worden opgesteld. De prijs hangt af van welke klus je gaat doen, hoeveel afval er vrijkomt en welke soorten afval. Wij geven je graag duidelijkheid dus kies voor ons en ervaar de goede service.