Afvalcontainer huren Arkel

Container huren Arkel kan hier

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Levering in Arkel binnen 24 uur
  • Gratis en supersnel geplaatst in Arkel

Praxis-kluscontainer.nl in Arkel

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog mag de container beladen worden?

De afvalcontainers mogen tot 20 cm boven de rand beladen worden, mits transportveilig. De voor-, achter- en zijkanten mogen geen uitstekende lading bevatten. Voordat wij de container ophalen zal de chauffeur altijd nog een net spannen over de container zodat hij deze veilig mee kan nemen.

Hoelang kan ik een container huren?

Als je bij ons een container huurt dan is dat inclusief 8 weken huur. Het is geen probleem een container langer te huren, hiervoor berekenen wij voor de 3m3, 4m3, 6m3 & 10m3 € 15,- huur per week en voor de grote containers € 25,- huur per week extra. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van de container

Voor het plaatsen van onze 3 m3, 4 m3, 6 m3, 10 m3 & 10 m3 gesloten containers hebben we ongeveer 2,5 parkeerplaats nodig. 1 plek waar de container komt te staan en ongeveer 1,5 parkeerplaats zodat onze vrachtwagen de container achter de vrachtwagen kan tillen. Voor de 15 m3, 20 m3, 30 m3 & 40 m3 containers hebben we minimaal 4,5 parkeerplaatsen nodig.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container vooraf voldaan is hoef je niet persé aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Mocht je een locatie in gedachten hebben waar de container moet komen te staan dan adviseren wij je dit duidelijk aan te geven bij het bestellen van de container. Onze chauffeurs zullen op locatie altijd zo goed mogelijk aan de voorkeur proberen te voldoen.

Wat zijn de huurtarieven per week?

Voor een 10ft opslagcontainer geldt er een huurprijs van € 35,00 per week. Voor de 20ft opslagcontainer is dit € 45,00 per week.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Sanne

25 Feb, 2024

Erg positief. Makkelijk online te regelen. Goede website met ook goede UI op je telefoon. Duidelijke...

anonymous

24 Feb, 2024

Fijne ervaring, alles op tijd en volgens afspraak. Orima

R. Kwisthout

24 Feb, 2024

Op dezelfde dag dat ik belde voor een container is hij geleverd. Ellen bedankt

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Container huren Arkel

De beste container huren in Arkel kan bij ons. Je wil toch ook zo snel mogelijk al het afval kwijt als je klaar bent met klussen? Zelfs tijdens het klussen kan er veel afval direct de container in, maar dan moet je het wel tijdig regelen. Kom daarom snel een kijkje nemen wat wij jou te bieden hebben en dan zal de keuze ook zo gemaakt zijn.

Kies voor afvalcontainer huren Arkel

Wat voor afval gaat er vrijkomen als je gaat klussen? Het is goed dat je daar wat meer over te weten komt en dan kun je kijken welke afvalcontainer je bij ons kunt huren in Arkel. Gebruik de afval keuzehulp op de site maar eens, dan zie je dat wij de container bij je op locatie kunnen leveren. Dan kun je aangeven wanneer je de container nodig hebt, om welk type woning het gaat en om welke klus en dan kun je de container kiezen die je wil huren. Als je niet goed weet welke maat je nodig hebt, dan kunnen wij altijd met je meekijken welk type container het meest geschikt is voor jouw klus. Benader ons daarom als je vragen hebt en dan kan de afspraak snel in worden gepland en kun jij beginnen met klussen!

Meer informatie

Als je vragen hebt over een container huren in Arkel, dan staan wij voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Ervaar ook onze goede service, onze scherpe prijzen en zorg dat je snel je puin, grofvuil, tuinafval, bouwafval of grond kwijt bent. Wij helpen je daar graag bij en ook als je met spoed een container nodig hebt op locatie dan kijken wij wat we voor je kunnen regelen!