9 m3 los gestort ophoogzand los gestort of geleverd in een container - Praxis-kluscontainer.nl - Container Huren | Afvalcontainer Verhuur : Goedkoop & Betrouwbaar!
  • Pin, Contant, Ideal, Creditcard

  • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

  • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

  • Deskundige klantenservice 020 760 1920

9 m³ los gestort ophoogzand los gestort of geleverd in een container

  • Gratis en supersnel geplaatst
  • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
369,00 incl. btw

Ophoogzand is een product dat in de meeste gevallen gebruikt wordt als ondergrond voor een weg of pad. De reden dat ophoogzand hiervoor zo’n populaire grondstof is, is de mate waarop het ophoogzand grond- en regenwater draineert. Voor ophoogzand kun je uitstekend terecht bij een specialist als Praxis-kluscontainer.nl. Wij staan niet alleen voor je klaar bij de verhuur van diverse soorten containers, maar ook bij het leveren van grondstoffen.

Algemene informatie over ons ophoogzand

Of je nu de tuin wilt verhogen, toe bent aan een nieuwe oprit of gewoon extra zand nodig hebt; bij Praxis-kluscontainer.nl regelen wij het graag voor je. Wij leveren ons ophoogzand ‘losgestort’, wat betekent dat het ophoogzand bij jou op locatie gestort zal worden uit een container. Ook kunnen wij het ophoogzand leveren in een container. Als de container leeg gemaakt is, kun je ons bellen en zullen wij de container weer leeg ophalen. Om in grote lijnen te bepalen welke hoeveelheid ophoogzand je nodig hebt kun je de volgende formule aanhouden: LxBxHx1.3. Deze laatste factor dient ervoor dat je ook na het inklinken de juiste hoeveelheid zand hebt. Maar dat is niet het enige! Voor extra stevigheid van een weg of pad raden wij aan om onder het ophoogzand een laag gebroken puin aan te brengen, dit zorgt voor de juiste stabiliteit aan de ondergrond. Ook dit gebroken puin kan Praxis-kluscontainer.nl leveren. 

Combinatie levering ophoogzand container

Ben je op zoek naar ophoogzand maar zou je daarbij ook graag een container huren? Profiteer dan van onze transport-combinatie korting. Bij Praxis-kluscontainer.nl kun je diverse soorten containers huren. Zo kun je kiezen voor de afvalcontainer of rolcontainer, maar het is het ook mogelijk een opslagcontainer te huren. Vragen? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0900-0170.